To je to što me zanima!

Euforija u Zagrebu: Dinamo će otvoriti fan zonu kod stadiona

Tako će kod bacača diska biti otvorena velika fan zona gdje će program početi u 19 sati, a bit će brojni sadržaji za navijače. Također će biti postavljen i ogromni video zid kako bi svi mogli uživati u povijesnoj tekmi.
Vidi originalni članak

Zagreb je zahvatila prava navijačka euforija, svi dišu kao jedno. Dinamo je na korak od europskog proljeća. Čak 49 godina su navijači plavih čekali na visibabe, a ove godine će napokon i dočekati. Dinamo u četvrtak očekuje utakmica u europskoj ligi protiv Spartak Trnave, a karte su već rasprodane.

Doduše, stadion neće biti skroz pun jer je sjeverna tribina zatvorena po nalogu Uefe kao kazna za prethodne incidente. Kako bi i drugim navijačima koji nisu uspjeli doći do karte osigurali poseban doživljaj, Dinamo je nakon dugo godina odlučio otvoriti fan zonu.

Tako će kod bacača diska biti otvorena velika fan zona gdje će program započeti u 19 sati, a bit će brojni sadržaji za navijače. Također će biti postavljen i ogromni video zid kako bi svi mogli uživati u povijesnoj utakmici za maksimirski klub.

Druga fan zona bit će otvorena ispod zapadne tribine, a tamo će moći kročiti svi koji imaju ulaznice za tu tribinu. Bit će tu svakakvih sadržaja za sve, a najmlađi navijači će moći upoznati maskotu Plavka.

Dinamo se nakon tri kola nalazi na čelu skupine sa sve tri pobjede, a u ovoj utakmici će suvereno jurišati na sva tri boda. Bit će to prava fešta za navijače, i povijesna prilika za Modre da opet dovedu proljeće u Zagreb.

Godinama su navijači s knedlom u grlu napuštali stadion nakon bolnih poraza, a sad je došlo drugačije vrijeme, vrijeme za europski Dinamo koji može svakome napakostiti i koji se nikoga ne boji. Utakmica počinje u u 21 sat, a prijenos je na Areni 1.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • torcida1976 08.11.2018.

    Sve cestitke,samo naprijed

  • tukinjo 07.11.2018.

    Jedva cekam sutra... i cuti opet... Kako je dobro , vidjeti te opet...

  • Povraćotina 07.11.2018.

    Fan zona za 3 navijača nije isplativa

Komentiraj...
Vidi sve komentare