To je to što me zanima!

Euro 2008. - Austrijanci u strahu od Hrvata i Poljaka

Poljski navijači imaju 'na piku' hrvatske huligane, rekao je glavni sudac večerašnje utakmice između Austrije i Malte Slovenac Robert Krajnc
Vidi originalni članak

Pobijediti Hrvatsku? To je nemoguća misija, mišljenje je većina stanovnika Graza. Na velikim smotrama Austrijanci nisu od Francuske i Svjetskog prvenstva 1998. godine. Malo je onih koji vjeruju u uspjeh na Euru.
Ne pratim baš nogomet, ali znam da Austrija ne može pobijediti nikog, rekla je baka Birgit, koja zarađuje prodavajući povrće.
Osim od reprezentativaca, Austrijancima su velike oči i od navijača. Na Euru će austrijske snage potpomagati i 1231 policajac iz inozemstva. Ići će i hrvatski policajci, koji će dužnost obavljati u nacionalnim odorama.
- Ne znam hoće li uspjeti zaustaviti sukobe, nađu li se poljski i hrvatski navijači. Navijači Wisle, Legije, Arke imaju na 'piku' Hrvate. No ni Hrvati neće ostati dužni. Mislim da je to najproblematičnija skupina na Euru - rekao je glavni sudac večerašnje prijateljske utakmice između Austrije i Malte Slovenac Rober Krajnc.

'HRVATSKE IZJAVE BIT ĆE NAM DODATNA MOTIVACIJA'
Austrijanci su čitali hrvatske novine u kojima za njihovu reprezentaciju dominira riječ "smiješno".
Austrijski izbornik Josef Hickersberger je na to rekao rekao:
- Krasno, to će na biti dodatna motivacija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare