To je to što me zanima!

Euro 2008: Trener Izraela navija za pobjedu Rusije

Uistinu bih volio da Rusija izbori EP, a za njih to znači pobjeda u Tel Avivu, rekao je Aleksander Ubarov trener golmana izraelske reprezentacije
Vidi originalni članak

Pobijedi li Rusija u subotu u Tel Avivu, stići će na korak do EP-a jer u zadnjem kolu igraju s Andorom. Englezi drže ”palčeve” Izraelcima, no izjava trenera izraelskih golmana “ubila” im je optimizam.
- Uistinu bih volio da Rusija izbori EP, a za njih to znači pobjeda u Tel Avivu - rekao je Aleksander Ubarov, bivši golman SSSR-a, rođen u Rusiji. Nešto poslije se ispravio tvrdeći da u posljednjih 16 godina, koliko je u izraelskoj reprezentaciji, njegova momčad nije pustila utakmicu.
- Posljednjih dana primam pozive iz Rusije i svi se raspituju hoće li igrati Yossi Benayoun. Odgovorio sam da zbog ozljede prepona neće i gotovo je nemoguće opisati olakšanje koje su osjetili - rekao je Ubarov. Izraelski stručni stožer na teren će poslati mnogo novih lica.
- Bit će puno mladih igrača željnih igre i dokazivanja - kaže Ubarov.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crveno_crni 14.11.2007.

    najsigurnija utakmica u subotu:IZRAEL-RUSIJA tip 2

  • dotur 14.11.2007.

    Pa zna se koliko je jaka rusko-izraelska veza. Rusi sigurno pobjeđuju u Izraelu. Englezima je jedina šansa naš kiks u Makedoniji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare