To je to što me zanima!

Euro se najbolje gleda uz jogurt, jaje, paštetu i pivo

Praćenje ovog Eura nezamislivo je bez mlatilica za muhe u obliku lopte, nogometaškog praška za pranje rublja, navijačkog jogurta ili paštete...
Vidi originalni članak

Razumljivo je da će svaki proizvođač i trgovački lanac iskoristiti nogometno prvenstvo pa otisnuti bijelo-crvene kockice na šalove, kape, zastavice i pivo. No ove su godine trgovci puno ambiciozniji. “Pobjedničke kobasice” koje prodaju nisu obične kranjske kobasice, kao što nam se može učiniti ako pročitamo deklaraciju. Za dva kupljena para treći dobivamo besplatno, a njihov naziv potvrđuje da su to kobasice namijenjene samo pravim pobjednicima. Običan jogurt postao je, preko noći, nadmoćni “navijački jogurt”, što lijepo piše na poklopcu. Jedan od trgovačkih centara uz uobičajene navijačke rekvizite nudi i mlatilicu za muhe u obliku nogometne lopte, a poznata trgovina računalne opreme prodaje projektor ukrašen kockicama. Definitivni pobjednik našeg natječaja za najduhovitiji proizvod je Gavrilovićeva kutija “prve pomoći za navijače”.
U njoj ćete naći nekoliko pašteta, kuhanu šunku i navijačku majicu. Deterdžent za rublje Faks Helizim izašao je u ograničenoj seriji “Euro 2008.” i ističe se među ostalima kockicama na ambalaži. Vjerojatno jedini razlog što se ne prodaje i navijački toaletni papir je taj što je kažnjivo državnim obilježjima brisati stražnjicu, ma koliko navijačka bila.



NAMIRNICA IMA DOVOLJNO ZA "KOCKASTI" OBJED
Hrana koja se nudi u trgovinama čini pravi navijački obrok. Recept je sljedeći: iz Gavrilovićeve “prve pomoći za navijače” poslužite šunku, na kruh namažite paštetu te ispecite “pobjedničke” kranjske kobasice uz navijačko jaje na oko. Kao prilog poslužite kečap i jogurt, a sve obilno zalijte pivom ohlađenim na idealnih 5 Celzijevih stupnjeva.

"FUĆKAŠ SVE ŽIVO!"
Ako ne piješ pivo Adria , nisi osposobljen niti opremljen za navijanje, kaže pivovara Adria.

CRO ŠALICA
Neprihvatljivo je popiti kavu iz nenavijačke šalice.

ČISTO RUBLJE
Navijačice sigurno obožavaju navijački prašak za rublje.

NAJ-JOGURT
Oni koji ne vole pivo, mogu navijati ispijajući jogurt.

PRVA POMOĆ
Kad navijaču padne šećer, uzet će Gavrilovićevu paštetu.

POBJEDNIČKE
Kranjske kobasice od sada samo za najžešće navijače.

JAO MUHAMA
Ubijanje muha  nikad nije bilo lakše uz novu mlatilicu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Chantal 20.06.2008.

    Ja to više vidim kao reklamu... a ne smiješan tekst

  • mini me 20.06.2008.

    he he duhovit tekst

Komentiraj...
Vidi sve komentare