To je to što me zanima!

Europa luduje za Kramarićem: Sada ga žele i Milan te Monaco

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Petarda Lokomotivi Andreju Kramariću donijela je nove 'kupce'. Talijanski portali ističu kako se Napoliju, Interu i Atalanti u lovu na napadača Rijeke priključio i Milan
Vidi originalni članak

Nakon što su se u posljednje vrijeme spominjali Borussia Dortmund, Arsenal, Napoli, Inter i Atalanta u igru su se prema pisanju talijanskih i francuskih medija uključili Monaco i Milan.

Posrnuli talijanski div treba nekoga tko će redovito zabijati u Serie A i klub vratiti u vrh tablice pa su se tako na stranici MilanLive.it sjetili Kramarića te priložili svih pet njegovih golova Lokomotivi.

'Andrej Kramarić ne prestaje iznenađivati. Talentirani hrvatski napadač i prvi topnik Rijeke potvrdio je protiv Lokomotive još jednom da je jedan od najboljih napadača na tržištu. Milan se stoga mora uključiti u lov na Kramarića iako je konkurencija doista velika', piše MilanLive.it.

Isti portal napominje kako je Krama i dalje jako visoko u borbi za Zlatnu kopačku na čijem je vrhu nedodirljivi Cristiano Ronaldo.

No nije Milan jedini novak koji se pojavio. Mediji tako pišu da su Andreja u nedjelju snimali i skauti iz Monaca. A imali su i što vidjeti. Pet golova iz pet udaraca u okvir za velikih 6-0 protiv lokosa. Bolja preporuka mu ne treba. Čekamo zimski prijelazni rok i navalu ponuda za najraspoloženijeg hrvatskog napadača u ovom trenutku.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Venucci 11.11.2014.

    gdje god da ode bit ce dobar jer je znalac. steta ce biti ako ode a ne osvoji naslov sa rijekom

  • 10.11.2014.

    Ne svidja mi se način na koji se odričemo talenata, tek tako olako za bagatelu. Neka ih plate i angažiraju da igraju tu u domovini. Nije ni čudo da nam je liga tako slaba. A još gore kad se ti talenti adaptiraju tamo vani, dojdu odigrati za Repku tek toliko da odrade posao(bez žara i volje) jer se očito moraju čuvati za matične klubove. Ako se to ne promjeni liga će nam uvjek biti slabašna.

  • poglavica dugi nos 10.11.2014.

    glavno da u dinamu nije imao mjesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare