To je to što me zanima!

Europsko prvenstvo: Talijani i Crnogorci izborili polufinale

Crnogorci su lako ugrabila šansu i svladali Grčku sa 11-9. Talijani su obranom i presingom razbili Njemačku. U polufinalu igraju Srbija i Italija, Crna Gora i Mađarska
Vidi originalni članak

Poznati su polufinalni parovi na Europskom vaterpolskom prvenstvu. Boj u medalje će u toj fazi natjecanja obaviti Srbija i Italija, odnosno, Crna Gora i Mađarska...

Utakmice za polufinale nisu bile rezultatski previše dramatične, već su Talijani i Crnogorci dominirali protiv svojih suparnika.

Crna Gora je dan ranije pobijedila nezainteresiranu Srbiju i tako došla u priliku za polufinale, a u srijedu su lako ugrabili svoju novu šansu i svladali Grčku sa 11-9.

Talijani su obranom i presingom razbili Njemačku koja je, inače, na ovom natjecanju pobijedila Hrvatsku i taj je poraz gurnuo izabranike Ratka Rudića izvan borbe za medalje. Italija je protiv njih primila samo četiri gola i slavila sa 9-4.

EP u vaterpolu, razigravanje za polufinale:

Crna Gora - Grčka 11-9

Italija - Njemačka 9-4

Idi na 24sata

Komentari 3

  • daci15 26.01.2012.

    admine jel ne krsi on sad neko od pravila sireci rasizam

  • Kroatien 25.01.2012.

    NERAZUMIJEM ZAŠTO ZA ITALIJU IGRA OVA NEGROIDNA NIŽA RASA VRLO TUŽNO PO MENI SAMO TALJAN BI MOGO IGRAT ZA ITALIJU.A NE NEKAKVI MAJMUNI IZ AFRIKE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare