To je to što me zanima!

Moyes želi Juniora Hoiletta: Everton odustao od Pranjića?

Sve je izglednije da Danijel Pranjić ni iz drugog pokušaja neće postati igrač Evertona. Prema Daily Postu, klub iz Liverpoola okrenuo se mlađoj opciji na krilu
Vidi originalni članak

Prema napisima Daily Posta, engleski Premierligaš Everton odustao je od ideje dovođenja hrvatskog nogometnog reprezentativca Danijela Pranjića (32) u svoje redove.

Neko se vrijeme medijski spominjala mogućnost Pranjićevog priključenja Nikici Jelaviću u Evertonu, ali sada otočki list navodi da je menadžer "toffeesa" David Moyes odustao od takve mogućnosti, kao i od dovođenja Wiganovog napadača Huga Rodallege.

Prva Evertonova želja u prijelaznom roku Blackburnov je krilni igrač Junior Hoilett (22), iako još nije odaslana službena ponuda, a za njega će se morati boriti s Sunderlandom, Queens Park Rangersom i Borussijom Mönchengladbach.

Pranjić je u potrazi za novim klubom nakon što je službeno napustio redove Bayerna po završetku prošle sezone.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JosipKocka 13.07.2012.

    jos ce se Pranjic vratit u Dinamo xDD

  • tomovic66 12.07.2012.

    a sto je on mislio, da ce na osnovu novinarskih spekulacija preci u Premiership, tocnije Everton. Taj Everton ce po svemu sudec prodati odlicnog lijevog beka Bainesa i treba im zamjena, sto Pranjic sigurno nije i ne moze nikako biti, bezbroj puta potvrđeno da je on na beku srednja zalost da to nikako ne moze odigrat, poglavito ne u jednoj tako ozbiljnoj ligi..

  • Furioso244 12.07.2012.

    Lik ne valja i zato ne može naći klub..

Komentiraj...
Vidi sve komentare