To je to što me zanima!

Everton razbio slabi Arsenal i približio mu se u borbi za LP

Everton nastavlja svoj sjajan niz. Martinezova momčad u odličnoj je formi, a današnja pobjeda protiv izravnog konkurenta za Ligu prvaka šesta im je za redom
Vidi originalni članak

U izravnoj borbi za posljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka Everton je na Goodison Parku pobijedio Arsenal 3:0. 

U utakmici 33. kola Premiershipa domaćini su došli do vodstva već u 14. minuti. Steven Naismith odlično je iskoristio odbijanac i zabio za vodstvo Evertona 1:0. 

Nakon dvije odlične, ali neiskorištene prilike topnika Oliviera Girouda Everton je postigao drugi pogodak. Najbolji strijelac domaćina, Romelu Lukaku prešao je nekoliko Arsenalovih obrambenih igrača i s ruba šesnaesterca postigao sjajan pogodak.

Topnici danas nikako nisu uspjeli ugurati loptu u protivnikovu mrežu, ali jesu u svoju. Mikel Arteta je u 61. minuti nesretno skrenuo loptu koja vara golmana Szczęsnyja.

Everton nastavlja svoj sjajan niz. Martinezova momčad u odličnoj je formi, a današnja pobjeda protiv izravnog konkurenta Arsenala šesta im je u nizu.

U drugoj današnjoj utakmici Liverpool u 17 sati gostuje u Londonu kod West Hama gdje će tražiti nova tri boda i povratak na vrh ljestvice Premiershipa.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • zokinjo 07.04.2014.

    Arsenal je u velikim problemima:-)

  • shevchenko 07.04.2014.

    mene cudi kako su i prosli cijelu ovu sezonu [wallcot,ramesy,willshere,oxlade,diaby] cijelog veznog reda nije bilo ni pola sezone da su bili svi skupa, ozil je bio dobar prve 3 utakmice na pocetku, vise ga se ne vidi.. napadac ako slucajno zabije gol super... Sto radi wenger s igracima kad su svi stalno ozljedjeni OMG sto mislit vise ne znam. a bili su bas super i mogli su osvojit ove sezone Premier ligu. previse ih je sluzila sreca na pocetku nisu iskoristili zimski rok transfera i zato mi se sad sve vraca. ako izbore ligu prvaka sada bit ce super ... :S

  • lolito 06.04.2014.

    ajde jos i da i city zdrmate....pa bar bod...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare