To je to što me zanima!

Kovač je ipak 'izvisio': Carlo Ancelotti dolazi u Everton...

Talijan je s Chelseajem osvojio Premiership, FA Cup i Community Shield (2009-2011), ima tri osvojene Lige prvaka u trenerskoj ulozi i jedan je od najvećih trenera u povijesti nogometa
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti (60) sve je dogovorio sa Evertonom i bit će službeno predstavljen kao novi trener u srijedu, prije četvrt-finala Carabao Cupa sa Leicesterom, javlja Sky Sports.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ancelotti je u ponedjeljak došao u Englesku i vrlo brzo u načelu pristao preuzeti klupu s koje je potjeran Marco Silva (42), a na kojoj je privremeno Duncan Ferguson (47).

Talijan je, tvrdi Sky Sports, rekao da Fergusona želi zadržati na Merseysideu kao dio svog stožera.

Ancelotti se prošlog tjedna rastao s Napolijem, a bio je u kombinacijama i za trenera Arsenala na čijoj je klupi također bivši igrač kao privremeno rješenje (Fredrik Ljungberg umjesto Unaija Emeryja).

NAKON NAPOLIJA Kovač dobio konkurenciju: U Everton bi mogao i - Ancelotti

Evertonovi šefovi Farhad Moshiri i Bill Kenwright razmišljali su i o našem Niki Kovaču (48), ali presudilo je Ancelottijevo silno iskustvo, trofejna prošlost te činjenica da je iza njega već jedan vrhunski obavljeni posao u Engleskoj.

Jedan od najvećih u povijesti

Ancelotti je s Chelseajem osvojio Premiership, FA Cup i Community Shield (2009-2011), a ima i kolosalni uspjeh od čak tri osvojene Lige prvaka u trenerskoj ulozi.

Trofeje, najveće i najvažnije trofeje na svijetu, osvajao je sa Realom, Chelseajem, Bayernom, Milanom, Juventusom i PSG-om. Carlo Ancelotti je: jedan je od najvećih trenera u povijesti nogometa.

Everton je samo tri boda iznad zone ispadanja u Premiershipu, a u subotu na svom Goodison Parku dočekuje još jednu posrnulu družinu: londonski Arsenal.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zidar_šiljo 17.12.2019.

    Nakon što je osvojio ligu prvaka s Realom, zadnjih 5 - 6 godina nije napravio nikakve pozitivne pomake u momčadima koje je vodio, čak štoviše postajale su sve lošije..

  • 17.12.2019.

    Ma koji Kovać! Nema od toga ništa

  • MK7R300ps 17.12.2019.

    Eeee moj Carlo sve niže i niže padaš nakon Real M. Ajde Reala , Bayerna nakon Bayerna samo tone i tone , kakav Napoli,kakav Everton...

Komentiraj...
Vidi sve komentare