To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati ruski okršaj Krasnodara i Dinama

Hrvatski prvak drugi put u posljednje tri sezone igra šesnaestinu finala Europske lige. Po debelom minusu u gradu okovanom ledom "modri" su, prema kladionicama, autsajderi
Vidi originalni članak

Minus 10, grad okovan snijegom i ledom oko 2000 kilometara od Zagreba... Takva je kulisa za Dinamov drugi ispit na europsko "proljeće" u tri sezone.

Prije dvije godine češka Viktorija Plzenj pala je u dvije utakmice, sad je protivnik kudikamo zahtjevniji, ali i dalje - sasvim prolazan.

Krasnodar je sedma momčad ruskog prvenstva, posljednju službenu utakmicu odigrao je još prije dva mjeseca, dok ih Dinamo ima već sedam. I tri pobjede u nizu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zadnji trening u Krasnodaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želimo proći dalje, Dinamo je vrlo težak protivnik i s njima moramo igrati dobro. Zadovoljni smo s pripremama koje smo odradili, iako posljednjih dana nismo dobili što smo željeli, u smislu kvalitete. Puno smo radili i mislimo da ćemo proći dalje u Europi. Fizička forma ima veliku ulogu u nogometu, ali smo spremni i vjerujemo u prolaz iako očekujemo tešku utakmicu - rekao je trener ruske momčadi Murad Musajev.

Bez obzira na to, kladionice ulogu favorita guraju domaćinima na koje je koeficijent 2,30, na remi 3,30, a na Dinamo čak 3,50.

Ruku na srce, nisu "modri" u formi u kojoj su bili jesenas, kad su promarširali skupinom Europske lige uz samo jedan primljen gol u zadnjem kolu, ali mogu se nadati dobrom rezultatu uoči uzvrata na Maksimiru za tjedan dana.

FOTO/VIDEO: TKO NA RUSE? Mamić je složio osječki recept, napravit će tek jednu izmjenu

- Svi igrači su u pogonu izuzev Moharramija koji je već duže vrijeme ozlijeđen, svi su na dispoziciji i konkuriraju za sutrašnju utakmicu - rekao je trener Zoran Mamić, pa tako i otklonio sumnje oko nastupa Dominika Livakovića.

Uoči ždrijeba u prosincu imao je predosjećaj da će izvući baš Krasnodar.

- Nisam ga želio i nisam mislio da će biti lako, ali imao sam osjećaj da će nas put ponovno odvesti u Rusiju. To se ostvarilo, nadam se da će se uslišati želje koje su iza toga, a to je da prođemo Krasnodar - jasan je trener Dinama.

Utakmica na novom stadionu u Krasnodaru izgrađenom 2016. počinje u 18.55, sudi Poljak Bartosz Frankowski, a prijenos je na kanalu Arena Sport 3, dostupnom u sportskom paketu MAXtv-a i Evo TV-a. Uvodna studijska emisija počinje u 18 sati na kanalu Arena Sport 1, dostupnom u osnovnom paketu na spomenutim platformama.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 18.02.2021.

    stranke i politiku treba ukinuti jer oni rade samo za sebe i svoje uhljebe.Samo direktna demokracija dolazi u obzir a 15000 političara u zatvor jer su nas svi do sada pljackali i ne misle stati...POLITIKA I UHLJEBI SU SAMO TROŠAK I RASHOD NA NAŠ RAČUN

  • 18.02.2021.

    Dokle god budemo treba li ili ne treba prenositi HRT jedno te isto komentirali na koncu tko plaća HRTmi ili nas plaća HRT??progledajte vi koji ste odgovorni🥸🥸🤓🤓

  • lauda 17 18.02.2021.

    Ugasite taj mrtvi HRT vise,mislim da gore televizije I programa nema.nigdje,uopce hrvatski sport.ne prenose,jad I.bijeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare