To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati susret Vatrenih! Igraju Broz i Lovren

Zadatak neće biti lagan kao što je izbornik i najavio, no dobra stvar je što je Andrej Kramarić zdrav i krenut će od samog starta dok se u prvi sastav sigurno vraćaju Marcelo Brozović te Dejan Lovren
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija se nakon slavlja nad Azerbajdžanom (2-1) zaputila u Budimpeštu gdje će danas u 18 sati igrati drugo kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. protiv Mađarske. Prijenos ćete moći pratiti na Doma TV, a program kreće u 17.30 sati. Utakmica će se putem interneta na području Hrvatske moći gledati i na portalu GOL.hr.

Izbornik Zlatko Dalić i dokapetan Ivan Rakitić sinoć su održali press konferenciju uoči utakmice, a Vatreni su, zatim, odradili i posljednji trening pred nedjeljni ogled.

KRAMARIĆ IGRA S MAĐARIMA Rakitić: Pa ni tata me bolje ne bi pohvalio od Josea Mourinha

Zadatak neće biti lagan kao što je izbornik i najavio, no dobra stvar je što je Andrej Kramarić zdrav i krenut će od samog starta dok se u prvi sastav sigurno vraćaju Marcelo Brozović te Dejan Lovren.

Očekuje se da će i Ante Rebić na svoju poziciju desnog krila, no ostaje vidjeti hoće li ga izbornik koristiti odmah od početka.

Hrvatska je favorit uoči današnjeg ogleda i sve osim tri boda bilo bi iznenađenje.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • drakula1985 24.03.2019.

    Evo ja gledam na hrt 2 košarku Zabok - Skrljevo uzivam

  • samo naprijed 24.03.2019.

    Nista ako hrt nije sposoban prenosit reprezentaciju onda nek ugase kanale pretplatit cemo se na privatnike a oni nek nesalju racune za jabuke i kruske da gledamo za te pare covjek moze gledat sta oce a ne da nas truju sa tupavim programima

  • josip0028 24.03.2019.

    IDUCA NA KOCKICI

Komentiraj...
Vidi sve komentare