To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati uživo polufinale Kupa Dinamo-Osijek

Na Maksimiru od 18 sati polufinalnu utakmicu Hrvatskog kupa igraju Dinamo i Osijek, a pobjednik će se boriti za trofej 22. svibnja u Puli. Drugi polufinalni par su Inter i Rijeka
Vidi originalni članak

Dinamo i Osijek u Maksimiru igraju polufinalnu utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa.

Modri su u četvrtfinalu s 1-0 izbacili Slaven Belupo golom Mislava Oršića, a Osijek je s 2-1 pobijedio Hajduk. Petar Bočkaj i Ezekiel Henty su bili strijelci za pobjedu, a Hajduku je kratku nadu ud rugom poluvremenu vratio Adam Gyurcso.

Kad se igra utakmica Dinamo - Osijek?

Utakmica se igra od 18 sati, a televizijski prijenos je nakon dugo vremena na programu HTV2, uz HNTV. Uvodne emisije na javnoj televiziji nema, a sa stadiona će se komentator javiti u 17:55 sati.

Posljednjih godina HRT je prenosio samo finalne utakmice.

Kada je finale Kupa?

Pobjednik maksimirskog susreta u finalu će igrati s boljim iz druge polufinalne utakmice koju igraju zaprešićki Inter i Rijeka. Finale se, kao i polufinala, igra na jednu utakmicu. Za Rabuzinovo sunce igrat će se na stadionu Aldo Drosina 22. svibnja.

Dinamo brani naslov osvajača od prošle godine, a u posljednjih pet sezona jedino je Rijeka uz njih uspijevala osvojiti Kup. Uz Rijeku i Dinamo, Hajduk je jedini naš klub s trofejem u ovom tisućljeću, a osvajao ga je tri puta.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 23.04.2019.

    A hnl ne gledam ga od 2010 kako se nekom može dati gledat tu ligu gdje ne možeš doći na utakmicu ako pada kiša travnjaci močvare, tribine su stare još od tamo kada je Hrvatska postala samostalna a tempo igre je kao kod ljudi od 30 i 40 godina objektivno ne negativno!

  • EchteLiebe 23.04.2019.

    Okej super, nego jel mi može neko reć kaj će bit s ligom prvaka? Sve utakmice polufinala igraju se utorkom a HRT ima prava samo za srijedu, znači li to da HRT neće prenosit nijednu polufinalnu utakmicu? Inače svaka čast za prijenos kupa, nažalost radim u drugoj smjeni, nadam se da ću nać nekakav sažetak poslije. Sretno Dinamo!

  • IvanYT 23.04.2019.

    Dinamo do krajaaa,a hajduk do do druge ligeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare