To je to što me zanima!

ANKETA Je li bio penal? Lovren raskrvario Schicka, VAR se javio

Hrvatski stoper je u skoku s Patrickom Schickom češkog napadača udario laktom u lice nakon čega je ovaj pao na tlo i krenuo obilno krvariti iz nosa. Namjere nije bilo, no Češka je povela
Vidi originalni članak

Nije bilo namjere, ali mala je to utjeha. Dejan Lovren upao je u prvih 11 protiv Češke umjesto Duje Ćalete-Cara pa u 36. minuti skrivio penal.

POGLEDAJTE VIDEO: Violinistica Bianca svira hrvatsku himnu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski stoper je u skoku s Patrickom Schickom češkog napadača udario laktom u lice nakon čega je ovaj pao na tlo i krenuo obilno krvariti iz nosa. Namjere uistinu nije bilo jer Lovren je cijelo vrijeme očima fokusirao loptu i nije uopće gledao unatrag, no nakon pregleda VAR-a dvojbe nije bilo - Češka je dobila penal.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Krvavog lica, dok mu je još uvijek kapala krv iz nosa, Schick je preuzeo odgovornost, uzeo zalet pa neobranjivo pogodio za svoj treći gol na Euru u drugom nastupu! Livaković je bio nemoćan jer udarac je bio zaista precizan.

Naši su protestirali tražeći da se penal poništi ističući kako nije bilo namjere, no španjolski sudac Carlos Del Cerro Grande bio je hladan i neumoljiv.

Češki napadač tako se promeće u junaka ovog Europskog prvenstva jer sada je krvavog lica zabio za vodstvo Češke, a pet dana ranije zabio je spektakularan gol Škotskoj s centra.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • lily A 19.06.2021.

    Mozda i nije penal al desi se podrska Lovren nije kriv

  • danyyyy 18.06.2021.

    Penal i crveni karton Lovrenu! Namjerno udaranje laktom!!!!

  • MateBan 18.06.2021.

    Penal i crveni karton za takve prekršaje hajdukovi igraći su dobivali crveni karton i svi komentari su bili kako je zasluženo a sad bi vi anketu namjeran udarac laktom u glavu haha dva crvena je zaslužija

Komentiraj...
Vidi sve komentare