To je to što me zanima!

Evo kako slavi Man United! Pogba, Evra, McTominay...

Tradicija zna biti čudesna. Tradicija i mladost nekad su jači od svih para ovog svijeta. United je jučer senzacionalno slomio PSG, a onda je 'eksplodiralo' na terenu, na tribinama, u svlačionici, po kućama... Svugdje!
Vidi originalni članak

Došli su bez deset igrača uključujući najboljeg kojeg imaju, imali su dva gola minusa, igrali su u gostima, utakmicu su završili s dvojicom tinejdžera, igrali su protiv francuskog prvaka, katarskog kapitala, brazilskih, talijanskih, argentinskih i njemačkih zvijezda i... pobijedili su!

Manchester United jučer je nogometnom svijetu servirao fenomenalnu senzaciju, a onda istom tom svijetu malo-pomalo otkrivao kako zna i igrati i pobjeđivati i slaviti. U svlačionici je bila prava - navijačka atmosfera

Na tribinama su prolaz zajedno slavili Paul Pogba koji nije mogao na teren zbog crvenog kartona i pobjednik iz bivših generacija, Patrice Evra. Baš ih briga što su Francuzi koji usred glavnog grada Francuske slave ispadanje prvaka Francuske! Urlik sreće...

I za kraj, slika koju Amerikanci obično potpišu sa 'So much greatness'! Eric Cantona, Alex Ferguson i Ole Solskjaer... Skoro pa previše nogometne veličine u jednom kadru. Noć koja ide uz rame onoj iz 1999. i kolosalnog preokreta pa trijumfa u finalu Lige prvaka na Nou Campu protiv Bayerna. Još jednom stisnute šake i urlik sreće: 'Man Uniteeed'!

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • obični_komentator 07.03.2019.

    Kad već pišete slavljeničke članke o pobjedi Manchestera koji je dobio zahvaljujući greškama PSG-a (ipak, čestitke ManU-u, dobro odigrali s drugom postavom), mogli ste s jednakim žarom pisati o Ajaxu. Čak ste više pisali o porazu i krizi Real Madrida nego o fantastičnoj amsterdamskoj ekipi.

  • Dame Dolla 07.03.2019.

    Ma Solskjaer je kralj, pravi ubojica dječjeg lica, izdominirao onu prevaru Tuchela, radio prave poteze i taktički umrtvio psg koji od gola nije imao dvi poštene akcije. Btw Tuchel, Cavanija u 93.minuti uvodiš, bravo daj se plesni

  • paminjo 07.03.2019.

    nema ovo veze s tradicijom, Solskjaer je napravio momčad od pojedinaca koje je zatekao, napravio pravu atmosferu, odradio odlične pripreme za ovu utakmicu i vodio ju bez greške.. kako kažu naši današnji stručnjaci, imaju odličnu sinergiju u momčadi, a bez toga ne ide.. veliki faktor je i sreća da ti se sve ovako poklopi, ali sreća prati hrabre..

Komentiraj...
Vidi sve komentare