To je to što me zanima!

Ha, evo posla za Oko sokolovo: Matoc nije sudio penal za plave

Eeeeeej! Ovo nije penal?! - vikao je Dinamov trener Mario Cvitanović u 44. minuti nakon što je golman Novigrada Boglić odnio Henriqueza u gol šansi. Matoc nije sudio, no bit će tu posla za Oko sokolovo
Vidi originalni članak

Drugoligaš Novigrad opasno je namučio vodeću momčad Prve HNL. Trener Dinama Mario Cvitanović i dan prije utakmice govorio je kako zna da ga u Novigradu čeka jako težak posao, da je riječ o čvrstoj momčadi iako je to ekipa s dna drugoligaške ljestvice.

U susret je stručnjak 'modrih' ušao s dvije klasične špice Hodžićem i Henriquezom, Ćorićem od prve minute, Benkovićem...  Prilično jak sastav po imenima koji je trebao garantirati golove i laku pobjedu. 

Nije Dinamu na ruku išao ni prilično loš teren, a uz nekoliko sjajnih prilika, na samom kraju prvog poluvremena imali su Zagrepčani i jednu sumnjivu situaciju pred golom Novigrada.

- Eeeeeej! Ovo nije penal?! - vikao je Dinamov trener Mario Cvitanović u 44. minuti nakon što je golman Novigrada Boglić odnio Henriqueza u gol šansi.

Čini se da je stoper Novigrada prvi odnio loptu, ali golman je odnio - napadača Dinama. Situacija za Oko sokolovo u svakom slučaju.

 
Idi na 24sata

Komentari 28

  • POTPEC 31.10.2017.

    Bez obzira dali je bio penal ili nije ovo je sramota za Dinamo. Ovako odigrat utakmicu proti fenjerađa druge lige je katastrofa i dokazuje kakvo nam je prvenstvo.

  • Robi K. (IIIa) 31.10.2017.

    Bit će riže u Maksimiru, Kinezi su obećali do Božića poslat bar 100,000 tona.

  • stbbb 31.10.2017.

    I sta ce se dogodit kad to strasno oko da komentar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare