To je to što me zanima!

Evo što se dopušta Juventusu! Sudac je žestoko oštetio Inter?

Derbi je obilovao dvojbenim sudačkim odlukama gdje su iz Intera poručili kako su nezadovoljni suđenjem Nicole Rizzolija. Tvrde kako im nije sudio dva penala, a ovaj detalj 'dolijeva' ulje na vatru
Vidi originalni članak

U derbiju kola talijanske Serie A odigranom prethodne nedjelje, Juventus je pobijedio Inter 1-0 senzacionalnim golom Juana Cuadrada.

Pogodio je Kolumbijac u 45. minuti na prekrasan način čime je omogućio svom klubu 28. domaću pobjedu u nizu u Serie A, odnosno prekinuo niz Intera od osam uzastopnih pobjeda.

Ta je utakmica obilovala dvojbenim sudačkim odlukama gdje su iz Milana poručili kako su nezadovoljni suđenjem Nicole Rizzolija. Tvrde kako im nije sudio dva penala, a jedan detalj kojeg je uhvatila kamera posebno je 'zapalio vatru' u Italiji.

Juventus je izveo prekid gdje je Alex Sandro dodao Chielliniju, a ovaj ležerno htio dodati Bonucciju.

No, kapetan Intera Mauro Icardi presjekao je tu loptu regularno i krenuo u stopostotnu šansu. Ipak, suci su to zaustavili i dali Juventusu priliku da ponovno izvedu prekid što im je ovaj put pošlo za nogom. 

Iako pravilo nalaže da lopta mora mirovati na mjestu prilikom izvođenja faula, na terenu to često tako ne bude u brzini reakcije nogometaša - sudac jednostavno dopusti brzo izvođenje faula. Ovdje je situacija po mnogima naštetila Interu.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 07.02.2017.

    "Lopta u pokretu"...Tu sva prica staje...Ali ocito da neki neznaju nogometna pravila pa imate besplatno predavanje na Wiki...Rekli bi talijani: "Maalox per tutti"...

  • staško 07.02.2017.

    Nek pisu Melvudinu...

  • ToniBeriša 07.02.2017.

    Evo ga,sudac je kriv sta je Inter peti,jel,to opce nema veze sa ocajnom politikom kluba,stalnim odabirom ocajnih trenera,Inter zivi na proslosti jer nista drugo ni nemaju,a novinaru malo objektivnosti nebi bilo na odmet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare