To je to što me zanima!

Evra i Gallas na saslušanju pred istražnom komisijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Patrice Evra i William Gallas u ponedjeljak su saslušani pred istražnom komisijom Francuskog nogometnog saveza (FFF) u svezi kaosa u repki
Vidi originalni članak

Francuski nogometni reprezentativci Patrice Evra i William Gallas u ponedjeljak su saslušani pred istražnom komisijom Francuskog nogometnog saveza (FFF). Tema ispitivanja bili su kontroverzni događaji unutar reprezentacije tijekom nedavnog Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. “Tricolori” su, podsjetimo, ispali u prvom krugu natjecanja s jednim osvojenim bodom, a debakl je upotpunjen kaosom unutar momčadi. Najprije je iz reprezentacije potjeran Nicolas Anelka zbog navodnog vrijeđenja tadašnjeg izbornika Raymonda Domenecha, a potom su preostali igrači bojkotirali sljedeći trening u znak prosvjeda protiv izbacivanja napadača Chelseaja. Bivši predsjednik FFF-a Jean-Pierre Escalettes ustanovio je komisiju koja je trebala istražiti razloge spomenutih incidenata, a Izvršni odbor FFF-a će u petak proučiti izvještaj o dosadašnjim rezultatima istrage. Svoje su viđenje događaja u ponedjeljak dali Evra, koji je bio kapetan u JAR-u, te Gallas koji je u sjedište FFF-a došao u pratnji odvjetnika. Ostali su igrači, navode francuski mediji, iskaze dali putem telefona.
Nijedan od 23 igrača koji su sudjelovali na SP-u se ne nalazi na popisu novog izbornika Laurenta Blanca za prijateljsku utakmicu protiv Norveške, 11. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare