To je to što me zanima!

Evra sa sirovom ribom navija za Engleze: Zadnji trofej je bio još u doba dinosaura, idemo dečki!

Hajde momci, možete vi to! Vraća se kući, vraća se kući, fish and chips, fish and chips, derao se Patrice Evra u automobilu držeći sirovu ribu i krumpiriće u rukama u najavi polufinala Eura
Vidi originalni članak

U jednom od najbizarnijih videa koje je do sada objavio, bivši francuski nogometaš iz Senegala Patrice Evra (40)  podržao je englesku reprezentaciju za osvajanje Eura pjevajući pjesmu 'Praise You" od Fatboy Slima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Patrice Evra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši igrač Manchester Uniteda u videu koji je objavio na društvenim mrežama drži sirovu ribu i krumpiriće te na sebi svojstven način navija za momčad Garetha Southgatea. 

Iako je rekao da su dinosauri još uvijek bili živi kada je Engleska osvojila posljednji trofej, Evra iz sveg glasa podržao Engleze rekavši: 

"Hajde momci, možete vi to!"

Francuz je cijeli performans izveo u automobilu s jednom tenisicom, a u jednom trenutku počeo je urlati 'vraća se kući, vraća se kući, fish and chips, fish and chips'. Čak je i malo polizao ribu, pomirisao ju pa otvorio prozor gestikulirajući na smrad. Nakon toga je ispustio hranu na pod te je izašao kroz krov auta. Poprilično bizarno. 

Evra je prošlog mjeseca nastavio trolati Manchester City nakon što ih je Chelsea u finalu pobijedio i osvojio Ligu prvaka, a posebno je ciljao na poznate navijače, frontmena grupe Oasis Liama i gitarista Noeala Gallaghera. 

Otpjevao je vlastitu verziju pjesme 'Wonderwalla', remiksiranu s različitim tekstovima, a sve s ciljem kako bi zabavio svoje pratitelje, ali i sebe. 

"Volim ovu igru!", napisao je Evra uz objavu. 

Bivši nogometaš granice je prešao i prije tri godine kada je na Instagramu objavio video u kojem se iživljava na sirovom piceku za Dan zahvalnost. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • činjenićar 06.07.2021.

    crnac navija za kolonijaliste.stokholmski sindrom lagano

  • tajger tajger 06.07.2021.

    Italija to uzima bez problema unatoc tome sto englezici igraju prakticki doma euro. Probavaju opet na silu ali nebu islo.

  • user_443382 06.07.2021.

    Nadam se da neće osvojiti ništa.Ajmo Danci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare