To je to što me zanima!

Evra: Volio bih vidjeti Buffona na golu Manchester Uniteda...

Buffon? Bilo bi lijepo zaigrati s njim. Ali mi se nadamo da će Van der Sar ostati su Manchester Unitedu još jednu godinu. Govorim mu to svakog dana, rekao je Evra
Vidi originalni članak

U razgovoru za Sky Sport francuski nogometni reprezentativac u redovima Manchester Uniteda Patrice Evra (29) komentirao je kako bi u svojim redovima volio vidjeti talijanskog broja 1 Gianluigija Buffona (33).

Na kraju sezone nizozemski veteran na vratima "crvenih vragova" Edwin van der Sar (40) sprema se za mirovinu, a Evra smatra da bi dovođenje Buffona kao njegove zamjene bio sjajan posao za klub s Old Trafforda.

- Buffon? Bilo bi lijepo zaigrati s njim. Ali mi se nadamo da će Van der Sar ostati s nama još jednu godinu. Govorim mu to svakog dana – izjavio je Evra.

Potom je francuski lijevi bek otkrio kako je u prošloljetnom prijelaznom roku na stolu imao ponude europskih velikana poput Real Madrida i Intera. Na kraju se ipak odlučio na potpisivanje nove vjernosti klubu u veljači.

- Potpisao sam novi četverogodišnji ugovor i tko me god želi potpisati mora ići u Fergusonov ured i razgovarati s njim direktno. Inter je bio zainteresiran za mene prije godinu dana, kao i Real Madrid. S Interom su vođeni ozbiljni razgovori, ali me United nije želio prodati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fantastic 13.04.2011.

    najbolji bek na kugli zemaljskoj... igra i u napadu,svagdje ga ima. definitivno najbolji

  • user_45632 13.04.2011.

    Ovaj Evra je jedan od najboljih svetskih bekova. Kako čovek ore pa to je strašno.

  • NIKE 13.04.2011.

    Buffon bi bio idealno rješenje za man utd. van der sar je veliki dokaz da golmani mogu biti pravi igrači i sve do 40desete

Komentiraj...
Vidi sve komentare