To je to što me zanima!

Francuz je u istom kolu Serie A igrao za dva kluba! Nema žalbe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U 17. kolu Serie A Fiorentina-Verona (1-4) igrali su 20. prosinca 2019., a Lazio-Verona (0-0) je igrano 5. veljače 2020. Francuz Valentin Eysseric u istom je kolu igrao i za Fiorentinu i za Veronu
Vidi originalni članak

Veznjak Hellas Verone Valentin Eysseric (27) jedinstven je slučaj u povijesti nogometa. Čovjek je u istoj ligi, u istom kolu igrao za dvije različite momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuz je Fiorentinin igrač, od 31. siječnja na posudbi u Veroni. U 17. kolu Fiorentina je igrala protiv Rome, a Eysseric je na travnjak ušao u 83. minuti. Verona je u tom kolu trebala igrati s Lazijom, ali utakmice je odgođena zbog Lazijevih obveza u Superkupu.

Pa su Lazio i Verona utakmicu 17. kola na Olimpicu igrali s odgodom, Eysseric je u međuvremenu prešao iz Fiorentinu u Veronu i ušao u 70. minuti. Čovjek je tako u istom kolu Serie A igrao 10-ak minuta za Fiorentinu i 20-ak minuta za Veronu.

IVAN JURIĆ Hrvat je hit Serie A! 'Ponosan sam na igru moje jake Verone'

Fiorentina-Verona (1-4) igrali su 20. prosinca 2019., a Lazio-Verona (0-0) je igrano 5. veljače 2020. Lazio ima elemenata za žalbu (da dobiju 3-0 'za zelenim stolom' bili bi prvi sa dva boda više od Intera i Juventusa!), ali neće posegnuti za tom opcijom.

- Klubovi moraju odigrati 38 Serie A utakmica u sezoni te nijednu više i nijednu manje, a to se nužno ne mora odnositi na igrače! Pravila su nejasna, ali neće biti žalbe, samo upozoravamo da se status raščisti po tom pitanju kako u budućnosti ne bi bilo nedoumica - rekao je Lazijev odvjetnik Gian Michele Gentile.

Fiorentina ima 25 bodova, a Verona koju treniraju hrvatski stručnjaci Ivan Jurić i Stjepan Ostojić ima 34 boda, najveća je senzacija talijanske lige i bori se za Europu. Eysseric je promjenom kluba skočio 's magarca na konja', ali radi se samo o posudbi do kraja sezone.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Samarsa 11.02.2020.

    Jel može neki normalan članak? Pa sta je ovo?

  • Prcko_Vitaminčić 10.02.2020.

    Čekam da Brblja uloži žalbu... E-zadrugaši već tipkaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare