To je to što me zanima!

Fabio Capello izostavio Owena i šokirao javnost

Reakcije engleskih medija idu u samo jednom smjeru - Michael Owen je morao biti u momčadi za utakmice protiv Hrvatske i Andore
Vidi originalni članak

Iskreno, šokiran sam Capellovom odlukom. Znam da se Owen još uvijek oporavlja od ozljede, ali takvog igrača vrijedi imati u momčadi. Capello je napravio ogromnu pogrešku, ošto je komentirao izbor Fabija Capella bivši engleski reprezentativac Chris Waddle. I nije jedini koji je osudio odluku Talijana na klupi Gordog Albiona da izostavi najboljeg strijelca reprezentacije.
- Owen je jako dobar igrač i znam da je uvijek zabijao puno golova u dresu reprezentacije. No problem je u njegovoj dugoj stanci, želim da mi u momčadi budu samo potpuno zdravi i spremni igrači - pojasnio je svoju odluku Capello.
Njegova teza doista 'drži vodu', budući da je Owen zbog zaušnjaka propustio kompletne pripreme, a nije bio spreman ni za prvu utakmicu sezone. No neke ni taj podatak neće pokolebati, primjerice onog istog Chrisa Waddlea...
- Trebao ga je pozvati i staviti ga na klupu, tek toliko da ga ima na raspolaganju. Baš je to napravio i trener Newcastlea Keegan, koji ga je uvodio u svakoj utakmici kada je tražio efikasniju igru prema naprijed - kaže čovjek sa 62 nastupa za Englesku.
Kako se čini, Owen definitivno nije omiljen igrač Fabija Capella. Na svom debiju Capello ga je ostavio na klupi cijelu utakmicu, a u idućoj utakmici dobio je priliku u drugom poluvremenu.
- Nemam pojma, to pitajte trenera - kaže Owen kada ga pitaju koji je njegov status u reprezentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • slavonac 91 02.09.2008.

    došao talijan razbijesnio bahate engleze,jebeš capella kad će mu nacija određivat sastav a ako neće nacija onda capello pa-pa!!kretenizam engleski!!10.09.2008. 23:00h Fabio Capello smijenjen nakon katastrofalnog i očekivanog poraza od 4:0!!

  • Trollaš_me 02.09.2008.

    pa dobro je, za nas naravno. Ma nek radi sta hoce boli me ona stvar koga ce pozvat, koga ne. Sta se mene tice moze pozvat i one iz pete lige, mozda barem neki golman nece promasit loptu

  • dusansk 02.09.2008.

    a čime je zaslužio da ga pozove???

Komentiraj...
Vidi sve komentare