To je to što me zanima!

Fabio Capello na Ukrajinu odlazi s najjačim snagama!

Izbornik želi do kraja zadržati natjecateljski duh, u kvalifikacijama ipak još uvijek nisu popunjena sva mjesta, piše o Capellovoj odluci engleski The Sun
Vidi originalni članak

Nakon što je njegova Engleska pobjedom na Wembleyu protiv Hrvatske osigurala Svjetsko prvenstvo, Fabio Capello je dao naznaku da bi se neki igrači mogli odmarati u završnici kvalifikacija. Spominjali su se u tom kontekstu Wayne Rooney i Steven Gerrard, a hrvatskim navijačima pao je mrak na oči. Jer treba nam engleski uspjeh, Ukrajina nikako ne smije pobijediti u Kijevu...
- Pobjednički duh gradi se pobjedama i mi ćemo ići na sva tri boda u svakoj utakmici. Pa tako i na onima protiv Bjelorusije i Ukrajine - rekao je Capello i velikim dijelom otklonio bilo kakve strahove oko eventualnog puštanja Ukrajini. To nikad nije bio engleski stil, Capellov još manje.
- Poznavajući engleski nogomet i Capella, ne vjerujem da će oni u Kijevu bilo što kalkulirati - riječi su Slavena Bilića. I, srećom, bio je u pravu. Iz engleskog saveza dolazi informacija da će Capello za posljednje dvije utakmice kvalifikacija pozvati sve svoje najbolje igrače. Uključujući i Rooneya i Gerrarda.
"Nakon osam pobjeda Capello želi nastaviti sjajan niz u skupini. Najbolji premierligaški klubovi bit će razočarani tom njegovom odlukom, ali Capello se vodi logikom da ne može odmarati igrače iz samo jednog kluba. Ako želi odmarati jednu zvijezdu, mora ih odmarati sve, drukčije ne bi bilo pošteno", piše The Sun, pozivajući se na izvor iz saveza. Dodaju i kako Capello do kraja želi igrati pošteno, što i nije posebno iznenađenje kada je riječ o jednom ovakvom trenerskom velikanu.
"Želi zadržati natjecateljski duh i igrati s kompletnom momčadi, budući da još nisu popunjena sva mjesta za odlazak u Južnu Afriku", tvrdi The Sun. I što drugo nakon toga reći osim: Svaka čast, don Fabio!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tahuti 30.09.2009.

    pa šta pričate ? neće si capello dozvoliti poraz od ukrajine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i baš ga briga šta će biti sa hrvatskom. bilo u grupi ili na sp. šta si vi zamišljate? pa nisu to vatreni!!!!!!!!! nisu ni mlaki.

  • Siljota 30.09.2009.

    Tak mi je svejedno jel će Englezi igrat u najjačem sastavu ili rezervnom. A mi, iskreno, nismo ni zaslužili da idemo na SP

  • boys 30.09.2009.

    ajmo ustase

Komentiraj...
Vidi sve komentare