To je to što me zanima!

Fabregas je "igrao za Barcu": Ispričavam se svim navijačima

Imali smo sjajnu podršku naših navijača na Nou Campu. Preuzimam odgovornost za sinoćnju utakmicu, napisao je na Twitter profilu kapetan Arsenala Cesc Fabregas...
Vidi originalni članak

Gdje je naš kapetan, vjerojatno su se pitali navijači Arsenala na sinoćnjoj utakmici protiv Barcelone na Nou Campu. Dok se mladi 19-godišnji Wilshere borio kao lav, uklizivao i trudio da nekako uzme loptu Barceloninim čarobnjacima, Cesc Fabregas kao da nije bio na utakmici. 

No "ukazao" se Fabregas u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Poigravao se na svojih 16 metara, Iniesta je uzeo loptu, dao Messiju i rezultat na semaforu se promijenio. Veznjak španjolske nogometne reprezentacije na svom profilu na Twitteru preuzeo je odgovornost. 

"Imali smo sjajnu podršku naših navijača na Nou Campu. Preuzimam odgovornost za sinoćnju utakmicu. Bio je to jedan od najgorih trenutaka u mom životu. Ispričavam se", napisao je Fabregas.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • anabella99 09.03.2011.

    igrao za barcu..hehehe izvlaci se jer nije mogao sa svoiom momcadi nista barceloni

  • mangart 09.03.2011.

    da ne bi bilo zabune, arsenal igra lijep nogomet, ali od odlaska henrya, oni su smiješna ekipica. prvaci engleske mogu bit jedino ako ManU ostatak prvenstva igra bez golmana. barcelona? dobra, trenutno najbolja i ne vidim razlog za laganu pomoć sudaca kad bi i bez toga prošli dalje. međutim, da bi osvojili LP, ipak moraju izbacit ManU i Real (ako se isti ne susretnu međusobno), a vjerujem da bu to malo teže. real si neće dozvolit još jednu petardu, u to možete bit uvjereni.

  • zelenooki18 09.03.2011.

    sve u svemu lose sudjenje abidal je trebao dobit crveni za ono hvatanje van persia za vrat..alves trebao dobit zuti za uklizivanje nasriju sve u svemu sudci su dosta pomogli lupajte minuse sad ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare