To je to što me zanima!

Fabregas se u suzama oprostio od Chelseaja: Odlazi u Monaco

Španjolac je u dresu Chelseaja osvojio četiri trofeja pri čemu i dva naslova prvaka (2015, 2017), a prije Chelseaja tri godine je igrao za Barcelonu, a osam za Arsenal
Vidi originalni članak

Španjolski veznjak Cesc Fabregas (31) odigrao je u subotu posljednju utakmicu za Chelsea, a karijeru će nastaviti u Monacu.

Fabregas je odlučio napustiti londonski klub nakon četiri i pol godine, a posljednju 198. utakmicu odigrao je protiv Nottingham Foresta u FA Kupu.

'Bluesi' su slavili s 2-0, a Španjolac nije uspio zabiti premda je u 30. minuti pucao iz penala, ali je njegov udarac obranio Luke Steele.

Igrao je do 85. minute kada je uz ovacije napustio travnjak Stamford Bridgea. Po izlasku iz igre Fabregas je i zaplakao.

Španjolac je u dresu Chelseaja osvojio četiri trofeja pri čemu i dva naslova prvaka (2015, 2017), a prije Chelseaja tri godine je igrao za Barcelonu, a osam za Arsenal.

Fabregas karijeru nastavlja u Monacu koji se grčevito bori za prvoligaški spas u francuskom prvenstvu, a momčad iz Kneževine je u borbi za potpis sjajnog veznjaka pobijedila Milan i Arsenal.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DraženČičak-GTi 06.01.2019.

    Cmizdro.

  • kobajagi10 06.01.2019.

    Jadan nebio, ode ti u 2.ligu ni kriv ni duzan

  • jerry6892 06.01.2019.

    U Monte Carlu je dobar život za njegovu ženu, zato on ide tamo, mora se dragu pitat prvo. Kaze se da je muska uvijek zadnja, a ta zadnja zvuci ovako: "da draga"

Komentiraj...
Vidi sve komentare