To je to što me zanima!

Falcaov otac: Real je bio dosta neodlučan, zato smo odustali...

Real je postavljao uvjete, ali bio je neodlučan. Mislili su da ćemo prihvatiti ponudu jer imaju novca, ispričao je otac Radamela Falcaa, igrača koji je završio u Unitedu
Vidi originalni članak

Veliku je prašinu podigao prelazak Radamela Falcaa iz Monaca u Manchester United. Kolumbijac je u posljednjim satima prijelaznog roka došao na posudbu, a United ima pravo otkupa njegovog ugovora. "Crveni vragovi" platili su ga 7,5 milijuna eura, a još će morati platiti 22,5 milijuna za njegova primanja. 

No Falcao do zadnjeg dana nije znao gdje će. Real Madrid bio je otvoreno zainteresiran, Juventus je čekao u prikrajku... 

- Stvari s Realom nisu išle dobro. Zašto? To vam je kao kad odete u trgovinu kupiti majicu ili hlače. Morate odlučiti hoćete li ih kupiti ili nećete. Real nije poduzimao ništa. Imam osjećaj da su htjeli dosta uvjeta i ostalih stvari. Mislili su da ćemo prihvatiti ponudu jer imaju novca - ispričao je Radamel Garcia, Falcaov otac, u intervjuu za LA F.M.

Falcao je na kraju završio u Manchesteru.

- Hvala Bogu da se pojavio United! Radamel je dugo u Europi i zaslužio je najbolje za sve što je napravio u karijeri. Što se tiče Monaca, moj sin je bio sretan tamo, ali promijenili su se planovi kluba i prodali su ga. 

- Juventus je također bio zainteresiran, kao i Manchester City, Liverpool i Arsenal. No svi su se javili prekasno. United je klub u kojem će moj sin napredovati - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 04.09.2014.

    Real bio neodlučan, ma dajte, pa valjda su skužili u upravi Reala da ne smiju trošiti novca za pojačanja u napadu, pametnije bi bilo u obrani. Uostalom, pitam se koliko mil. su tražili, Radamel i njegov otac?

  • wanderer8 03.09.2014.

    velika zvjezda bez lp-a! Šteta!

  • dobro jutro 03.09.2014.

    Momak je bio dobar ali je pauzirao duze vrijeme,mozda Real nema strpljenja cekati da se vrati u formu,ipak je to brdo love

Komentiraj...
Vidi sve komentare