To je to što me zanima!

Fale vam borilački mečevi? Cro Cop i Ante Delija su sparirali

Delija je u studenom 2019. godine pobijedio Olija Thompsona u zagrebačkoj areni na KSW-u i oduševio hrvatske navijače. U karijeri ima omjer 17-3 i u najboljim je borilačkim godinama...
Vidi originalni članak

Velik broj teretana je zatvoren, ali Mirko Filipović (45) ne miruje. Prošla je točno godina dana otkako je prekinuo karijeru nakon proživljenog moždanog udara, ali i dalje je u punom pogonu.

Prvo je nekoliko treninga odradio sa sinom i pokazao svima da njegov nasljednik posjeduje zaista razoran high-kick, uostalom kao i njegov otac koji je mnoge suparnike tim udarce slao u zemlju snova. Sparirao je i sa Satoshijem Ishiijem, a ovaj put je na Instagramu objavio video sparinga sa svojim učenikom Antom Delijom.

Razmijenili su nekoliko udaraca, a Mirko izgleda kao da bi se već sutra mogao boriti protiv bilo koga. Zaista je teško vjerovati da je više od godinu dana prošlo od njegove posljednje borbe i pobjede protiv Roya Nelsona. Prekinuo je karijeru zbog proživljenog moždanog udara, ali Mirko i dalje ne može bez borilačkih sportova. Svaki dan odradi trening i sparing, bilo sa sinom Ivanom ili Antom Delijom. 

Kada god vam zafale mečevi, skoknite na Cro Copov Instagram račun jer vas uvijek očekuje neka poslastica.

Kao i ostali borci, Ante Delija (29) i dalje marljivo trenira i čeka nastavak mečeva. Sve ovisi o korona virusu, ali za pretpostaviti je da će se mečevi u bližoj budućnosti odrađivati bez gledatelja zbog predostrožnosti.

Delija je u studenom 2019. godine pobijedio Olija Thompsona u zagrebačkoj areni na KSW-u i oduševio hrvatske navijače. U karijeri ima omjer 17-3 i u najboljim je borilačkim godinama. Od njega ćemo sigurno još jako puno toga vidjeti u budućnosti, a do tada u Cro Copovoj radionici na Borčecu tesa svoje vještine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • burky1990 07.05.2020.

    Kaze veliki gospodin cro cap, idem u mirovinu. I tako 9 puta. Uvijek se vrati. Pa kaze poslije kakti mozdanog ne smije cak ni puno trenirati. A gle ga kak opet moze hahahahahhahaha

  • Racionalnogledajuci 07.05.2020.

    Ovog Cro copa sam uvjek branio jer zaduzio nas je svojim predstavama pod Sahovnicom, no sad vidim da je teski lazov, nedavno je imao taj mozdani udar i kao govori da nesmije vise nikad treniratipotrcati) u zivotu a kamo li sparirati, a sad nako skoro godinu dana on Sparira👏👏👏👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare