To je to što me zanima!

Fali im Yaya: Veznjaka Cityja zovu u repku, ali njega nema

Iako je objavio da se povlači iz reprezentacije, Yaya Toure je u prosincu prošle godine promijenio svoju odluku. Dobio je reprezentativni poziv nakon tri godine, ali se nije pojavio na okupljanju
Vidi originalni članak

Veznjak Manchester Cityja Yaya Toure pozvan je u reprezentaciju Obale Bjelokosti po prvi put u tri godine otkako je objavio da ide u reprezentativnu mirovinu.

Nakon osvajanja Afričkog Kupa Nacija 2015. godine objavio je kako se povlači iz reprezentacije, ali je svoju odluku ipak promijenio u prosincu 2017. godine.

"KRALJ CHELSEAJA" Odlazak još jednog senatora: Veliki Didier odlazi u mirovinu

Iako je odlučio da opet želi igrati za "Slonove", nije se pojavio na okupljanju reprezentacije u Francuskoj uoči prijateljskih utakmica protiv Togoa i Moldavije.

Okupljanje se održava u Beauvaisu, gradu u sjevernom dijelu Francuske, ali nitko ne zna što se događa s Yayom, niti gdje se on nalazi.

- Svi igrači koji igraju u Europi sada su u Beauvaisu osim Yaye Tourea. Tehničko osoblje nema nikakvih naznaka o tome gdje se nalazi kapetan ekipe koja je osvojila Afrički Kup Nacija 2015. godine - stoji u službenom priopćenju nogometnog saveza Obale Bjelokosti.

Yaya Toure je za reprezentaciju Obale Bjelokosti odigrao 102 službene utakmice u kojima je zabio 19 golova.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 22.03.2018.

    Dobar igrač, jedino je ispao malo šupkast kada je pljuvao Guardiolu, a zatim su si nekako dobri postali otkako je Pep u Cityu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare