To je to što me zanima!

Fanatizam bez granica: Navijač istetovirao dres kluba po tijelu

Fanatični navijač brazilskog Flamenga odlučio je na u najmanju ruku neobičan način obilježiti ljubav prema svome klubu. Čovjek je istetovirao dres svoga kluba po gornjem dijelu tijela
Vidi originalni članak

Ponekad ljubav između navijača i kluba nema granica, a to je pokazao jedan navijač Flamenga. Mauricio dos Anjos vatreni je navijač Flamenga, a svoju ljubav prema klubu je odlučio obilježiti na neobičan način.

Naime, dos Anjos je istetovirao dres voljenog kluba s obje strane gornjeg dijela tijela. Izrada tetovaže je trajala skoro godinu dana tijekom kojih je Brazilac išao na 32. termina i na ukupno 90 sati rada. .

Nakon što je objavio sliku na Instagramu, jedni korisnici ga smatraju hrabrim i fanatičnim navijačem koji voli svoj klub dok ga drugi smatraju luđakom. No, izrada tetovaže mu se čak i isplatila. Dos Anjosu se ispunila želja i upoznao je legendarnog nogometaša Zica koji je pohvalio njegovu gestu te mu je poklonio potpisani dres. Istu stvar je napravio i Andrade koji je u Flamengu proveo čak 14 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • stbbb 24.04.2018.

    Bolest!

  • Boki8 24.04.2018.

    Kako ce skinuti dres kad podze u vodu?

  • Oscar_24 24.04.2018.

    Taj ne može dobiti žuti za skidanje dresa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare