To je to što me zanima!

Fantastičan start Podravke u LP, u gostima dobili Thüringen

Rukoemtašicve Podravke došle su do svoje prve pobjede u Ligi prvakinja od 2015. godine. U prvoj utakmici u skupini pobijedile su Thüringen u gostima 28-26
Vidi originalni članak

Svi me pitaju kakva je razlika između muškog i ženskog rukometa, a ja kažem uvijek isto. Rukomet je rukomet, brate, ili znaš ili ne znaš, rekao je Zlatko Saračević nakon što je kroz kvalifikacije izborio skupine Lige prvaka po prvi put od 2016. godine.

A 'podravkašice' očito znaju. U prvoj utakmici u skupini išle su Saračeve dame u goste njemačkim prvakinjama Thüringenu i slavile s tijesnih 28-26. Veliko slavlje Koprivničankama donijele su Ježikova s osam golova i Čigirinova sa šest golova i pet asistencija. Sjajna je bila i Jovana Ristić na golu s 10 obrana.

U drugoj utakmici iste skupine C Györ se poigrao sa slovenskim Krimom razbivši ih 16 razlike, 39-23.

- Ova ekipa ima kvalitetu za Ligu prvakinja. I kad smo već tu, među elitom, nećemo baš slušati onog Coubertina... Ne želimo samo sudjelovati, idemo nešto napraviti - rekao je Sarač kad se plasirao u skupine, a sada je to i potvrdio.

U idućem kolu, koje je na rasporedu 14. listopada, ekipa Zlatka Saračevića dočekuje aktualne osvajačice Lige prvakinja, rukometašice Györa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 07.10.2018.

    Pokazale su da znaju igrat ali i da u minuti sve izgube

Komentiraj...
Vidi sve komentare