To je to što me zanima!

Primanje prsima pa egzekucija desnicom: Kramarić zabio dva!

Prvo je na lijevom boku započeo akciju, a onda se ubacio u sredinu i na drugoj stativi krasno primio prsima loptu i 'rasparao' mrežu Anthonyja Lopesa za vraćanje svoga kluba na početak...
Vidi originalni članak

Hoffenfeim i Lyon igraju treće kolo skupine F u Ligi prvaka. Nakon što je Traore doveo Francuze u vodstvo, rezultat je poravnao hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić!

U 33. minuti prvo je na lijevom boku započeo akciju, a onda se ubacio u sredinu i na drugoj stativi krasno primio prsima loptu i 'rasparao' mrežu Anthonyja Lopesa.

POGLEDAJTE VIDEO

Kramariću je to prvi gol u grupnoj fazi Lige prvaka. U tom natjecanju zabio je i za Dinamo u kvalifikacijama protiv Fole Esch 2013. godine.

Samo 14 minuta kasnije - novi gol, i opet Kramarić! Sjajno je raspoložen naš napadač, nije ga često išao gol ove sezone, ali sada je zasjao kada je najpotrebnije - u Ligi prvaka.

Skoro na isti način kao i prvi put. Primio je loptu prvima i desnicom pogodio, ovaj put desni golmanov kut. Sjajno izdanje našeg Vatrenog!

POGLEDAJTE DRUGI GOL

Nažalost, vodstvo Hoffenheima nije dugo trajalo. Prvo je izjednačio Ndombele u 59., a na 3-2 povisio je Depay u 67. minuti. Ipak, uspjeli su Nijemci na kraju izvući remi. U 92. minuti za konačnih 3-3 zabio je Joelinton. Hoffenheim je sada na trećem mjestu skupine F.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • danko1471991 24.10.2018.

    I dalje ostaje jadan napadač...

  • ivankl13 24.10.2018.

    Dzaba sve kad mu je ekipa ocajna pa sva 3 gola su poklonili lyonu....

  • cimerrr 24.10.2018.

    Dobro je da ulazi u formu,još da se dignu Perišić i Rebić i spremni smo za osvajanje grupe u LN.

Komentiraj...
Vidi sve komentare