To je to što me zanima!

Fatos Beqiraj: U Zagrebu su fine cure, ali nisam baš izlazio

Vjerovao sam u sebe, da mogu uspjeti. Uvijek sam u karijeri išao korak po korak, tako je bilo i s Dinamom. Sad mi trener jako puno pomaže, rekao je Fatos Beqiraj
Vidi originalni članak

Svjestan sam kamo sam došao. Znam da je Dinamo najveći klub u regiji. Nasreću, brzo sam se uklopio, rekao je Fatos Beqiraj.

Dinamu ga je preporučio crnogorski izbornik Zlatko Kranjčar, no Bećo je došao u Maksimir tek nakon što je Vahid Halilhodžić rekao da je to to.

- Vjerovao sam u sebe, da mogu uspjeti. Uvijek sam u karijeri išao korak po korak, tako je bilo i s Dinamom. Sad mi trener puno pomaže, ipak je i on bio napadač. Sve zna o tome - rekao je Fatos.

Promašaj protiv Villarreala još nije do kraja zaboravio.

- Teško je takvo što zaboraviti. Ali u nogometu uvijek treba gledati u budućnost. I kad zabijem, ne smijem biti zadovoljan time nego gledati kako bih u sljedećoj utakmici zabio još - kaže Bećo.

Dodaje da mu je u Zagrebu super. Stanuje na Ravnicama.

- Taj dio oko stadiona mi je najljepši iako zaista nisam puno vidio. Nisam imao kad. Sviđaju mi se i cure, fine su i lijepe. Ali ponavljam, nisam puno izlazio - rekao je 22-godišnji Beqiraj.

Stigla je i neugodna vijest za Vahu. Zbog trbušnog zida ne trenira Šime Vrsaljko. A istu ozljedu Tomečak ima više od godinu i pol. S tim su imali problema i Igor Bišćan te Miro Slepička. I sve je uvijek trajalo jako dugo...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • astonvilla 19.02.2011.

    Jebiga mlatimudane,mi ne možemo jer smo prezauzeti sa dalmatinkama.....

  • MilanJovanovic 19.02.2011.

    svaka cast brate odlicno igras uz tebe je tvoja bivsa podgorica i tvoji varvari kojima nedostajes u klubu puno ali sta je tu je zelimo ti srecu jer je ti zasluzujes i samo budi uporan pozzz :)

  • njonjo 18.02.2011.

    Cure ostavi , ako hoces cura puno ti je kosovo i albanija pa tamo ceprkaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare