To je to što me zanima!

Favoriti protiv Rusa u Rusiji: Od nas se očekuje - polufinale!

Slična situacija je bila i uoči Danaca, a Rusi su, baš kao i mi, prošli poslije penala. Sredili su Španjolce i puni su samopouzdanja pred svojim navijačima, no sve to ne donosi im ulogu favorita
Vidi originalni članak

Taj Nižnji Novgorod ostat će zlatnim slovima upisan u našu sportsku povijest. Tri komada Argentini u grupi i onda drama nad dramama s Dancima u osmini finala koja je završila našom pobjedom!

VATRENI JUNAK Hrvoje, ovo je za tebe! Subašić slavio s pogledom prema nebu

Sad idemo na domaćina Rusiju. Naše novo mjesto je Soči, stadion Fišt. Subota, od 20 sati.

Kladionice kažu da smo favoriti s koeficijentom 2.20, na Rusiju je 4, a na ishod bez pobjednika 3.10.

- Ne smijemo podcijeniti Rusiju nikako! To je za nas kao finale, ako budemo mirni, napravit ćemo puno - rekao je izbornik Zlatko Dalić poslije izbacivanja Danaca.

Slična situacija je bila i uoči Danaca, a Rusi su, baš kao i mi, prošli poslije penala. Sredili su Španjolce i puni su samopouzdanja pred svojim navijačima, no sve to ne donosi im ulogu favorita u Sočiju.

Vatreni su favoriti, a spomenimo kako smo ih već jednom dobili na njihovom terenu. Bilo je to 17. studenog 2015 u Rostovu. Za njih je zabio Smolov, za nas Kalinić, Brozović i Mandžukić.

RUSIJA: Lodigin – Šiškin, Semenov, Vasin, Kombarov – Širokov, Glušakov, Jusupov – Jonov, Čerišev, Smolov. 

HRVATSKA: Kalinić – Srna, Lesković, Vida, Pivarić – Brozović, Badelj, Močinić, Perišić – Kalinić, Mandžukić.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 49

  • cimerrr 02.07.2018.

    Biti će teško protiv Rusa,pun stadion domaćih navijača,a u Sočiju će vjerojatno i Putin biti na tribinama. Rusi će ginuti na terenu,uz to suci uvijek preferiraju domaćine. Ako uđemo u utakmicu lako ćemo,proći ćemo kao bosi po trnju. Protiv čvrstih Danaca smo igrali kao balerine bez faulova,protiv Rusa treba puno čvršče odigrati,biti će to bitka na terenu.

  • chicano 02.07.2018.

    imam osjecaj da cemo igrat puno bolje protiv rusa.dobivamo dva razlike

  • master55 02.07.2018.

    Statistika pokazuje veliku dominaciju Hrvatske. 22 odarca 7 u okvir naspram 15-3 danaca. Posjed, dodavanje.... Danci su imali samo jednu izglednu priliku u 120min. mi smo imali bar 4 takve. Talijani bi na svakom prvenstvu bar dvije ovakve iscupali i jedva grupu prosli pa bi osvojili prvenstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare