To je to što me zanima!

Fed Cup: Hrvatska izvukla tešku skupinu za Portugal

Hrvatska Fed Cup reprezentacija baš i nije imala sreće prilikom ždrijebanja skupina na turniru Skupine I koji će se ovog tjedna igrati u Portugalu
Vidi originalni članak

Hrvatska Fed Cup reprezentacija ne može se pohvaliti da je imala sreće prilikom ždrijebanja skupina na turniru Skupine I koji će se ovog tjedna igrati u Portugalu. U istoj će grupi biti Švicarska, Rumunjska i domaćin Portugal.
- Teže bi bilo samo da je umjesto Švicarske s nama Bjelorusija - prokomentirao je izbornik Goran Prpić i dodao:
- Imamo dosta težak posao, ali od cilja, a to je ostanak u ovom rangu, ne odustajemo. Zbog toga smo i došli u Portugal. Ovdje je dosta kvalitetnih reprezentacija, no vjerujemo da imamo razloga za optimizam - kazao je Prpić.
Prvi suparnik Hrvatskoj (Petra Martić, Ajla Tomljanović, Silvija Njirić, Jelena Kostanić Tošić) bit će Portugal u srijedu poslijepodne. Za domaći sastav prijavljene su Michelle Larcher de Brito (116. na WTA listi), Neuza Silva (201.), Frederica Piedade (233.) i Maria Joao Koehler (509.). Najbolji sastav iz svake od četiri grupe ide dalje i igra još jedan susret nakon kojeg će pobjednici u travanjske kvalifikacije za Svjetsku skupinu II. Drugoplasirana i trećeplasirana reprezentacija u skupini zadržavaju status, a četvrtoplasirane idu u dodatno razigravanje za ostanak u ovom rangu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_41152 02.02.2010.

    baš i ni, zač lažete? ha?ha?ha?

Komentiraj...
Vidi sve komentare