To je to što me zanima!

Fed Cup reprezentacija loše je otvorila turnir: Poraz od 3-0...

Hrvatska Fed Cup reprezentacija izgubila je u prvom kolu turnira Prve skupine koji se održava u Budimpešti. Nizozemska je bila bolja u sva tri meča i slavila je 3-0...
Vidi originalni članak

Hrvatska Fed Cup reprezentacija porazom je započela nastup na turniru Prve skupine (euroafrička zona) koji se održava u Budimpešti. U prvom kolu Nizozemska je bila bolja 3-0.

U prvom dvoboju dana Petra Martić izgubila je od Richel Hogenkamp. Imala je Petra kod 6-4, 5-5 imala četiri break lopte, a u trećem setu je imala 4-3 i servis. Na kraju je ipak do pobjede 4-6, 7-5, 7-5 stigla nizozemska tenisačica. 

Na 2-0 je povisila Kiki Bertens (124.), svladavši Donnu Vekić sa 6-2, 6-4, u meču u kojem je hrvatska tenisačica četiri puta gubila servis. U dvoboju parova Kiki Bertens i Michaella Krajicek su sa 7-5, 6-2 svladale Petru Martić i Dariju Jurak. 

- Očekivali smo težak meč, ali smo priželjkivali pozitivan rezultat. Prvi meč je bio jako izjednačen, šteta što Petra nije nekoliko važnih lopti odigrala drugačije. Bertens je bila bolja od Donne, kojoj servis nije funkcionirao, a u dvorani je u takvom slučaju teško očekivati bolji rezultat - rekla je izbornica Iva Majoli i dodala: 

- Moramo gledati naprijed, fokusirati se na ono što slijedi. Idući je Luksemburg, nadam se da će biti bolje nego danas.

Susret Hrvatske i Luksemburga na rasporedu je u srijedu u 16 sati. 

Nizozemska - Hrvatska 3-0

Hogenkamp - Martić 4-6, 7-5, 7-5

Bertens - Vekić 6-2, 6-4

Bertens, Krajicek - Martić, Jurak 7-5, 6-2

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Janko 77 05.02.2014.

    Zašto se pare troše na takve nepotrebne stvari? Sigurno ima puno talentirane djece kojima bi da im se pomogne kupiti reket puno značilo, a tu se plaća zamisli trenericu reprezentacije. Što ih ona trenira? Smještaj košta, sigurno i one dobe neku lovicu,a zašto? Za to da gube na svakom koraku?

  • hbcro7 05.02.2014.

    Donna je sjajno igrala u Birminghamu prošle godine,došla do finala,nakon toga su domaći i strani novinari počeli pisati o njoj.I onda se ona umislila počela pričati o tome kako bi htjela imati neke kolekcije odjeće ko Šarapova,Serena itd...A zaboravila je da joj za to treba par osvojenih Grand Slam turnira.Puno radnih sati svaki dan,više skromnosti,manje nek misli o glamuru i bit će za čas opet na pravom putu. Inače cura super zvuči kad priča engleski,al na Hrvatskom ju je zanimljivo nemoguće razumijeti,guta slova,riječi,strašno brzo priča-užasno zvuči.Petra je prije par godina sjajno igrala,penjala se svaki tjedan na rang listi,sjajno odigrala Roland Garros i otad je nestala.Inače cura ima sjajnu igru,ima tu finesa,lijepih poteza,odlični voleji ali nema mentalne snage.Nekako mi se čini da mala Konjuh možda ima najveći potencijal i super je vidjeti Ajlu da onako dobro igra nakon svih problema sa zdravljem.

  • rudi17 05.02.2014.

    Nije dobro. Cure su potpuno van forme i to se vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare