To je to što me zanima!

Federer (36) otkazao nastup u SAD-u, Nadal je prvi na svijetu

Federerovim odustajanjem jasno je kako će na ATP ljestvici koja će biti objavljena sljedećeg ponedjeljka na prvom mjestu biti Španjolac Rafael Nadal
Vidi originalni članak

Švicarac Roger Federer (36) u ponedjeljak je otkazao nastup na ovotjednom ATP teniskom turniru iz serije "masters 1000" u Cincinnatiju zbog ozljede leđa.

- Uvijek sam rado igrao ovdje. Cincinnati ima najbolje navijače na svijetu, ali ove godine se nažalost neću susresti s njima - objavio je Federer.

Tijekom svoje bogate karijere veliki Švicarac je čak sedam puta osvajao turnir u Cincinnatiju.

Federerovim odustajanjem jasno je kako će na ATP ljestvici koja će biti objavljena sljedećeg ponedjeljka na prvom mjestu biti Španjolac Rafael Nadal.

Federer je u nedjelju izgubio finale turnira u Montrealu od Nijemca Alexandera Zvereva sa 3-6, 4-6.

Još ranije su od nastupa u Cincinnatiju ove godine otkazala četvorica od prvih šest igrača na ATP ljestvici, branitelj naslova Marin Čilić, te Britanac Andy Murray, Srbin Novak Đoković i Švicarac Stan Wawrinka, a sada im se pridružio i Federer.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • plik 16.08.2017.

    Federer je teniski umjetnik, a Rafa je, u odnosu na njega, obični drvosječa.. I to je to !!

  • Mthesecond 14.08.2017.

    Zverev me sinoć oduševio svojom igrom...Mali je 100% budući broj jedan,mali će biti teniski superstar...Za mnoge se to govorilo,govori priča,ali nitko kao on ne pokazuje,ne potvrđuje potencijal....Dva zadnja gema na svoj servis,ni poen nije dao Fedexu,ni milimetar šanse mu nije ostavio,hladno odservirao,nije se uplašio Fedexa,nije mu zadrhtala ruka kao što bi mnogima,hladno otpuhao velikog Fedexa,bez imalo respekta ga sredio...Ko da neki klinac predribla Ronaldinja,provuče mu loptu kroz noge,povuče ga za nos :))) Svidjela mi se ta sportska drskost kod njega,hrabar nastup,njegovo držanje na terenu...

  • Darko Vasilj 14.08.2017.

    "Federer otkazao nastup u SAD-u..." . A gdje se to igra US Open? Za sve botove koji se vesele, otkazao je samo nastup u Cincinnati-u zbog problema s ledjima, ali bit ce spreman za osvajanje US Opena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare