To je to što me zanima!

Federer gubi živce: Opet lomi rekete, psuje suce...

GUBITNIK FEDERER 'POLUDIO': Nakon poraza od Davidenka na Mastersu u Londonu Federer je pomalo bezobrazno odbrusio jednom novinaru...
Vidi originalni članak

Molim? Kakvo je to pitanje? Na takva neinteligentna pitanja uopće ne želim odgovarati, pomalo bezobrazno odbrusio je Roger Federer novinaru na konferenciji nakon što je izgubio polufinale Mastersa u Londonu. Poput Martine Hingis plakao je nakon bolnog poraza, lomio je reket u maniri najboljih dana Gorana Ivaniševića, a sve češće razgovara sa sucima - “jezikom” Johna McEnroea. Sve je to Roger Federer, gospodin iz Basela.
- Drago mi je da je ovo zadnja konferencija za novinare u ovoj sezoni. Dobro ću se odmoriti i od novinara - zaključio je prvi tenisač svijeta 2009. sezonu u londonskoj 02 Areni.
Istina, polufinalni poraz protiv Rusa Nikolaja Davidenka nije isplanirao. I zato se iskalio na “glupom novinaru”, koji ga je pitao je li tajna poraza u tome što nije odigrao dovoljno mečeva nakon US Opena.
- To nije inteligentno pitanje - dobacio je Švicarac, koji je ove sezone izgubio 12 mečeva.
Prije nego što je zakoračio na Tour, Federer je često bio na satovima kod psihologa. Kao mlađi je, navodno, bio izraziti “potrošač reketa”, pa su ga roditelji često morali smirivati. Budi li se opet “pravi Federer”?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vamos rafa-jasmin 04.12.2009.

    istina,osvojio je sve sto se dalo usao u povijest sa 15 rekordnih grand slamova dobio blizanke.nema tog tenisaca koji je u svojoj 28 god.prvi reket planete i igra najljepsi tenis.mada u zadnje vrijeme ne igra tenis na visokom nivou zasluzeno je broj 1 u 2009.i jos cemo ga gledat par sezona a na kakvom nivou vidjet cemo.

  • Trollaš_me 29.11.2009.

    @looooll ti si idiot pa zivis LOOOOL

  • raikkonen 29.11.2009.

    federer je najbolji igrac svih vremena!!! opet lomi rekete?????? kad je to bilo, ima 5 mjeseci u americi kada je izgubio od djokovica, i to je razbio jedan reket!!! psuje suce????????, finale US Opena kada bi suca opsovao i pop zbog glupih odluka koji su isli na ruku del potru!!! budi li se stari federer?????? tko si ti novinaru da govoris o federerovoj proslosti?????? bivsi psiholog jos jedan clanak koji je u rangu smeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare