To je to što me zanima!

Federer i Benčić brane naslov, Švicarska u grupi sa SAD-om

Radi se o tradicionalnom natjecanju mješovitih teniskih reprezentacija, koje se u Perthu održava 29 godina, a na prošlogodišnjem 30. izdanju Švicarska je u finalu bila bolja od Njemačke
Vidi originalni članak

Roger Federer i Belinda Benčić treću će godinu zaredom činiti švicarski par na Hopman Cupu u Perthu, gdje će od 29. prosinca ove do 5. siječnja sljedeće godine braniti naslov, a zadatak im neće biti nimalo lak, s obzirom na to da će u skupini za suparnike imati Grčku, Veliku Britaniju i reprezentaciju SAD-a za koju će nastupiti Serena Williams i Frances Tiafoe. 

Radi se o tradicionalnom natjecanju mješovitih teniskih reprezentacija, koje se u Perthu održava punih 29 godina, a na prošlogodišnjem 30. izdanju Švicarska je u finalu bila bolja od Njemačke koju su predstavljali Alexander Zverev i Angelique Kerber.

Uz Njemačku, za koju će opet igrati Zverev i Kerber, u skupini A će se za prvo mjesto, koje donosi nastup u finalu, boriti Francuska, Španjolska i Australija. Sustav natjecanja je dobro poznat. Igraju se dva pojedinačna meča i dvoboj parova, a nakon tri kola prvoplasirane reprezentacije bore se za naslov pobjednika u finalu.

Prema rasporedu, Švicarska i SAD sastat će se u 2. kolu natjecanja po skupinama, a taj će se dvoboj dogoditi prvog dana sljedeće kalendarske godine.

Sastavi reprezentacija na Hopman Cupu 2019.

Skupina A: Francuska (Lucas Pouille i Alize Cornet), Španjolska (David Ferrer i Garbine Muguruza), Njemačka (Alexander Zverev i Angelique Kerber), Australia (Matthew Ebden i Ashleigh Barty)

Skupina B: Velika Britanija (Cameron Norrie i Katie Boulter), Grčka (Stefanos Tsitsipas i Maria Sakkari), Švicarska (Roger Federer i Belinda Benčić), SAD (Frances Tiafoe i Serena Williams)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • FeDal_2 05.10.2018.

    Znaci dokaz da cemo gledat Federerove carolije i u 2019. Godini

Komentiraj...
Vidi sve komentare