To je to što me zanima!

Federer: Ljubičić je imao veliku karijeru, tužan sam što odlazi

Jedan od najboljih tenisača svih vremena naklonio se velikoj karijeri Ivana Ljubičića. Nahvalio je Ivanove teniske, ali i ljudske vrline te potvrdio kako su veliki prijatelji
Vidi originalni članak

Ivan Ljubičić (32) osvojio je olimpijsku medalju, Davis Cup i što je najvažnije stekao brojne velike prijatelje na Touru tijekom dugogodišnje karijere. Jedan od onih s kojim se godinama privatno druži je i nekad najbolji tenisač svijeta Roger Federer (30).

- Jako smo dobri prijatelji. Tužan sam što odlazi u mirovinu, no ja za to znam već neko vrijeme. Puno smo razgovarali o tome, bili smo veliki prijatelji tijekom svih tih zajedničkih turnira - rekao je Roger.

Švicarac je osim Ivanovih teniskih vrlina nahvalio i njegovo ponašanje izvan terena te istaknuo dugogodišnje prijateljstvo.

- Mislim da je upravo sad pravo vrijeme da završi tenisku karijeru. Posvetit će se obitelji, a nedavno je dobio i drugo dijete. Imao je doista veliku karijeru - kaže Federer.

Zahvalio je hrvatskom tenisaču i na doprinosu za sve tenisače koje je Ljubičić predvodio kao predsjednik Vijeća igrača.

- Strašan je igrač. Nije bio velik samo na terenu, nego i izvan njega. Puno je radio za ostale igrače. Sada kada se odlučio za mirovinu ima svijetlu budućnost pred sobom, bilo to u tenisu ili za što god se odluči jer je inteligentan čovjek i divna osoba - pun je riječi hvale Roger koji je trenutačno na turniru u Indian Wellsu.

Veliki Roger za kraj se naklonio velikoj karijeri Ivana Ljubičića.

- Ovo je tužan dan za svjetski tenis, no imao je veliku karijeru i mogu mu samo čestitati na tome.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • sspavlovic734 12.03.2012.

    ljubicic legenda...bas mi zao sto odlazi

  • BOAATENG 09.03.2012.

    zvrcko dodji ti malo do mene i nemoj mi brisat komentare

  • BOAATENG 09.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare