To je to što me zanima!

Federer nakon ispadanja: Sve je bilo dobro, osim rezultata...

Tsonga je igrao izvanredno, nije mi dao puno šansi. Izuzev rezultata, mnoge druge stvari su bile jako dobre za mene u meču, rekao je švicarski tenisač Roger Federer
Vidi originalni članak

Teško je podnijeti eliminaciju iz turnira na ovakav način, no, i to se ponekad mora dogoditi, rekao je Švicarac Roger Federer nakon što ga je Francuz Jo-Wilfried Tsonga pobijedio sa 3-6, 6-7(3), 6-4, 6-4, 6-4 u četvrtfinalu Wimbledona.

Federeru je ovo bio 29. uzastopni nastup u četvrtfinalu na Grand Slam turnirima. Nikada mu se na jednom od četiri najvećih svjetskih turnira nije dogodio poraz nakon vodstva 2-0 u setovima. Nikada do Tsonge u srijedu. Prethodnih 178 takvih mečeva je dobio...

- Ako ništa drugo, barem znam da je moj suparnik morao pokazati stvarno izuzetnu predstavu da bi me pobijedio. I to je lijepo. Mislim da je Jo igrao sjajno od početka do kraja. Ne mogu se sjetiti niti jedne moje break-lopte nakon prvog seta – rekao je Federer, šesterostruki pobjednik Wimbledona.

Nije se mogao sjetiti, jer je nije niti imao. Samo jednu u prvom setu, koju je i iskoristio.

- Izuzev rezultata, mnoge druge stvari su bile jako dobre za mene u ovome meču. Prilično sam zadovoljan sa svojom predstavom. Tsonga je igrao izvanredno, nije mi dao puno šansi. Smatrao sam da trenutno igram dovoljno dobro da mogu osvojiti turnir – zaključio je Federer, koji nije osvojio neki Grand Slam turnir od Australian Opena prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_66879 30.06.2011.

    fedex je postiga nesto sta mi svi skupa nikad necemo ukljucujuci i novaka =)..

  • Nebra 29.06.2011.

    Federer kralj i nema se tu kaj za reć :)

  • dusansk 29.06.2011.

    Ajde, cvilite sad, Fererer & Co...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare