To je to što me zanima!

Federer osvojio 78. turnir u karijeri te preskočio McEnroea

Roger Federer osvojio je ATP u Dubaiju svladavši u finalu Tomaša Berdycha u tri seta te je došao do 78. turnira u karijeri. Ispred njega još su samo Connors i Lendl
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih, ako ne i najveći tenisač svih vremena, Roger Federer osvojio je ATP u Dubaiju i ispisao povijest. Švicarac je stigao do šestog naslova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima svladavši u finalu Čeha Tomaša Berdycha 3-6, 6-4, 6-3.

Federer je osvojio 78. naslov u karijeri te je postao treći najtrofejniji navijač u povijesti. Preskočio je Johna McEnroea (77), a ispred njega još su samo nedodirljivi Jimmy Connors sa 109 i Ivan Lendl sa 94 naslova.

Berdych je dobro krenuo u meč osvojivši prvi set 6-3, a u drugom setu je imao break, no Federer se vratio i dvaput zaredom uzeo servis za izjednačenje na 1-1 u setovima. U posljednjoj dionici Švicarac je breaknuo za 3-1, a unatoč problemima u sedmom gemu zadržao je servis do kraja i uzeo meč.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • RomeoGrbavac 02.03.2014.

    Federer je osvojio 78. naslov u karijeri te je postao treći najtrofejniji navijač u povijesti. pa ljudi moji NIJE ON NAVIJAC NEGO TENISAC!

  • frank lampard 02.03.2014.

    treći najtrofejniji navijač u povijesti hahahha :D došla su vremena kad se i navijači dostojno cijene inače, čestitke velikom rogeru

  • Fedal_1 02.03.2014.

    Prepostavio sam da ce bit izjednacen mec,kao i zadnjih par godina kako to biva u njihovim mecevima.Federer je igrao losije nego jucer,vidjela se nervoza,no i to je bilo dosta za Berdycha.Dobar je Berdych ali nije za velike meceve.Nije ga servis sluzio,njegovo najjace oruzje bas kad mu je trebao,a tu se vidi koliko si psihicki spreman.Sve u svemu zanimljivi IW I Miami se ocekuju.Sretno Rafa nadam se povoljnom zdrijebu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare