To je to što me zanima!

Federer: Ove godine cilj mi je obrana prvog mjesta

Švicarac Roger Federer odbio je potvrditi da je ove godine njegov primarni cilj osvajanje Roland Garrosa, jedinoga Grand Slama koji nije osvojio
Vidi originalni članak

Mnogi su angažman Pepea Higureasa, bivšeg španjolskog tenisača, komentirali kao nakanu Federera da dodatno popravi vlastitu izvedbu na zemljanim terenima te pokuša osvojiti Roland Garros, jedini koji mu nedostaje u kompletiranju sva četiri Grand Slam naslova.
- Osvajanje Roland Garrosa nije moj cilj godine, kao što nema istine u priči da radim s Higuerasom zbog tog cilja - rekao je Federer tijekom boravka na ATP-u u Estorilu, gdje je pobijedio u dva meča Oliviera Rochusa i Victora Hanescua.
- Ova godina je daleko zanimljivija zbog Olimpijskih igara, osvajanje zlatne medalje je sigurno svačija želja. Ja ću pokušati ostvariti što bolji rezultat na Roland Garrosu i on mi odavno predstavlja jedan vid motivacije. Higueras je tu kraj mene kao čovjek koji će biti ponajprije potpora - rekao je Federer i dodao:
- Možda je prvi cilj u godini obrana prvog mjesta na ATP ljestvici. To je cilj i ove i sljedećih godina - rekao je Švicarac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • joker50 29.07.2008.

    koji je federen car

Komentiraj...
Vidi sve komentare