To je to što me zanima!

Federer prvi put u 17 godina neće igrati na Grand Slamu...

65 NASTUPA ZAREDOM Federer je posljednji put propustio Grand Slam 1999. godine u New Yorku. Želi se što bolje pripremiti za sezonu na travi
Vidi originalni članak

Polako se oporavljam od ozljede, ali još nisam na sto posto, rekao je Švicarac Roger Federer i objavio kako propušta Grand Slam koji uskoro počinje u Parizu.

- Smatram kako bih nastupom na Roland Garrosu nepotrebno riskirao. Nije mi bilo lako odlučiti, ali želim igrati ostatak sezone - dodao je Federer, koji se muči s leđima i koljenom i ove godine igrao je na tek četiri turnira.

Kraj nevjerojatnog niza

Nakon Australian Opena Federer je operirao koljeno, ali nakon toga počeli su i problemi s leđima. Švicarac je igrao 65 grand slam turnira u nizu i ovo je kraj tog čudesnog niza. Roger će prvi put u 17 godina propustiti jedan od četiri velika turnira.

Posljednji put nije igrao na Grand Slamu u New Yorku 1999. godine.

- Žao mi je što sam morao ovako odlučiti, ali imam velike ambicije za dio sezone na travi. Vratit ću se na Roland Garros sljedeće godine - rekao je jedan od najboljih tenisača u povijesti, osvajač rekordnih 17 grand slam naslova.

Švicarac je igrao i u 27 grand slam finala. 

To je nešto što vjerojatno nitko nikad neće dostići.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Darko Vasilj 20.05.2016.

    Djokovicevci su sretniji da RF ispadne ili ne igra uopce turnir nego da Djoko osvoji RG. Pogle koliko komentara :OO

  • bornnl 19.05.2016.

    Pametna odluka. Na zemlji nema sanse za osvojit dok bi vec na travi i mogao ukoliko se počme pripremat prije svih. Tesko ali ne nemoguce da vidimo velikog Svicarca da podigne jos jednu kantu.

  • kurdika 19.05.2016.

    Ocigledno poslednja sezona Federera , on ce još probati Wimbldon i Ameriku i to je to . Svaka mu cast i na ovom jer opstati u vrhu sa ovoliko godina je za kapu skinuti ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare