To je to što me zanima!

Federer: Sretan sam što sam imao priliku igrati s Ljubičićem

Zbog odlaska iz tenisa Ivana Ljubičića žale i najbolji tenisač svijeta i njegov prijatelj Novak Đoković, ali i Roger Federer koji se rado prisjeća međusobnih mečeva...
Vidi originalni članak

Nakon što je Ivan Ljubičić izgubio od Ivana Dodiga na turniru u Monte Carlu i službeno završio karijeru, biranim riječima pohvalili su ga Roger Federer i Novak Đoković.

- Bio je jedan od najboljih servisera i opasan protivnik protiv nitko nije želio igrati. S njim sam imao velike mečeve i sretan sam što sam igrao u njegovo vrijeme. Dobar mi je prijatelj. Ima prekrasnu obitelj i želim mu sve najbolje - rekao je Federer.

I prvi tenisač svijeta Novak Đoković pohvalio je Ljubičića.

- Ivan je jedan od mojih najboljih prijatelja na Touru, ali i u privatnom životu. Sa 17 godina, kada sam počeo igrati profesionalno, imali smo istog trenera, Ricarda Piattija. Tada sam trenirao s Ljubičićem i mogu vam reći da mi je davao odlične savjete, pravi je učitelj. Bilo je lijepo igrati s njim.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • majmaj 16.04.2012.

    ljubo svaka cast...federer je apsolutni broj jedan u tenisu

  • neutral1 16.04.2012.

    U svakom slućaju se radi o velikom čovjeku kojega novac i slava nisu promjenili,to znam iz osobnog iskustva jer ga poznajem a njegovi rezultati dovoljno govore o kako veličanstvenoj karijeri se radi i svaki komentar je suvišan. Ivane sretno u mirovini.

  • Jeremy_1 16.04.2012.

    Gospodin u svakome trenutku, kao i svi Hrvati na Touru..

Komentiraj...
Vidi sve komentare