To je to što me zanima!

Ferdo Milin nakon tri poraza u tri susreta: Ovo nam je škola...

Ovo je velika škola za sve nas, posebno za igrače koji su '98 godište, a njih su devetorica. Ovo im je veliki plus ako se sljedeće godine plasiraju na Europsko prvenstvo, rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Hrvatska je izgubila i treću utakmicu na Euru U-19 u Njemačkoj. Nakon Nizozemske i Francuske, bolji od Hrvatske bili su i vršnjaci Engleske 2-1. Mladi Vatreni kući se vraćaju bez boda.

- Bila je to teška utakmica, pogotovo psihološki. Nismo ni loše ušli u utakmicu, ali smo iz dvije pogreške primili pogotke. Poslije smo se vratili, bili bolji i imali izglednije šanse, ali nikako da ih realiziramo - rekao je izbornik mlade reprezentacije Ferdo Milin, prenosi službena stranica HNS-a.

- Ovo je velika škola za sve nas, posebno za igrače koji su '98 godište, a njih su devetorica. Ovo im je veliki plus ako se sljedeće godine plasiraju na Europsko prvenstvo - dodao je Milin.

- Naravno da smo tužni i razočarani što smo izgubili sve tri utakmice, očekivali smo više sami od sebe. Međutim, trudili smo se koliko smo mogli i nema se kome što zamjeriti. Nažalost, unatoč našem maksimumu završilo je tako kako jest. Veliki je uspjeh za nas pojedinačno, kao i za hrvatsku reprezentaciju, biti među osam najboljih u Europi, ali nismo se uspjeli kvalificirati na Svjetsko prvenstvo. Nadam se da će sljedeća generacija proći još bolje - rekao je mladi Dinamov igrač Karlo Plantak.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Torcaast 19.07.2016.

    Ne sramoti se nego se pokupi zajedno s onim ko te postavia. Ovi Dinamovi igraci su se uzdizali nedavno, a sad nitko ni rici o ovim prevarama pogotivo u obrani di su Soldo, Hudecek i ostali panjevi koji se bave plivanjem, a ne nogometom. U svakoj utakmici najmanje 10 puta protivnik ide sam na golmana.

  • kure93 18.07.2016.

    Zbog čega nije pozvan Kalaica koji je do prije potpisa za Benficu bio i kapetan mlade reprezentacije?

  • hrvatska u srcu 18.07.2016.

    ferdo se razumije ko mara u krivi k...c! pa što smo mi hrvati osuđeni da za izbornike nacionalnih selekcija uvijek biramo nesposobne i podobne a poneki još i naplate to 160 tisuća kuna mjesečno

Komentiraj...
Vidi sve komentare