To je to što me zanima!

Ferdo Milin podnio neopozivu ostavku: Uvijek sam uz Zadar

Hvala svima, upravi kluba i navijačima. Nadam se da će Zadar i ove sezone ostati u prvoligaškom društvu. U meni će imati najvećeg navijača, objavio je Ferdo Milin...
Vidi originalni članak

Ferdo Milin podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera Zadra. Milin je otišao s klupe nakon domaćeg remija protiv Istre (1-1) u 6. kolu Hrvatske nogometne lige.

Zadar je nakon šest kola pretposljednja momčad lige sa samo pet bodova. Zadrani imaju jednu pobjedu, dva remija i tri poraza. Milin smatra kako ne može podići momčad i zato odlazi.

- Smatram da u ovom trenutku ne mogu podići momčad i preuzimam svu odgovornost. Nakon gotovo dvije sezone koje sam proveo na klupi Zadra došlo je do zasićenja. Više nemam energije i smatram kako mi je dužnost prepustiti momčad nekom drugom - rekao je Ferdo Milin i dodao:

- Hvala svima, upravi i navijačima. Nadam se da će Zadar i ove sezone ostati u prvoligaškom društvu. U meni će imati najvećeg navijača, jer, mi smo Zadrani, Zadar je naš!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Sir Alan B'Stard 26.08.2014.

    dečko nije ni svjestan da zadar ove sezone MORA ispasti. takva je direktiva. ... ili je ipak svjestan pa odlazi na vrijeme?

  • Zorba 26.08.2014.

    Kako ne bi Niko Kovac slijedio gospodina Milina. On da i od Malte usred Zagreba izgubi (a i hoce sve su prilike) bezobrazno bi i dalje sjedio na klupi. Protiv Mexica pripremio taktiku - obuci ce pobjednicko odijelo. Ma mrs iz nase svetinje neznalico!

  • ultra style 26.08.2014.

    pa tko uopće prati taj klub ? Reno drma radi svog interesa i to je to .. nema više od par stotina ljudi na utakmici ! Nikad ! ugasit odma ! I onaj stadion srušit .. uzalud je mali ćustić izgubia život :( koje su to priče onda bile a vidi sad .. ništa se nije napravilo ! Tuga od kluba !

Komentiraj...
Vidi sve komentare