To je to što me zanima!

Ferguson: Dobro što nismo primili, ali malo smo zabili

Rio Ferdinand se opet ozljedio i Alex Ferguson će u uzvratu morati složiti obranu bez njega. Trener Uniteda se zato nada da će u Londonu zabiti gol
Vidi originalni članak

Prvi polufinalni okršaj Manchester Uniteda i Arsenala bio je na samom kraju kada je iz igre morao izaći Rio Ferdinand. Najvažniji čovjek Unitedove obrane prepustio je mjesto Johnnyju Evansu.
- Rio je čuo zvuk pucanja u rebrima, ali nadamo se da ipak ništa nije puklo. Ali ne izgleda dobro, nikako... - uz duboki uzdah rekao je Alex Ferguson. Ferdinand je ove sezone već bio ozlijeđen i tada se dobro vidjelo koliko nedostaje Unitedu. Utvrdi li se da se i ovoga puta radi o ozbiljnijoj ozljedi, Ferdinand će pauzirati između dva i tri tjedna. A to znači da ga neće biti u uzvratu u utorak.
- To nsam svakako ne ide u prilog, jer u ovom dvoboju ništa još nije riješeno. No siguran sam da možemo zabiti u Londonu, a onda će Arsenal biti u velikom problemu - kaže Ferguson, koji je zadovoljan onim što je njegova momčad prikazala u prvoj utakmici na svom travnjaku.
- Igrali smo stvarno dobro, odlično smo se kretali i kontrolirali loptu. Uspjeli smo nametnuti visok tempo i držati ga na toj razini. Na kraju nismo primili gol, a to je prije utakmice bio osnovni cilj. Možda smo mogli zabiti i četiri gola, no važnije je da nismo primili niti jedan - rekao je trener aktualnog europskog prvaka i dodao:
- Stvorili smo puno šansi, ali smo puno toga i promašili. No bolje je i to nego da uopće ne stvaramo šanse. U uzvratu ću vjerojatno predstaviti malo izmijenjenu momčad, taktički drugačiju, a opet opasnu po gol.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare