To je to što me zanima!

Ferguson: Mladi Gibbs nam je puno pomogao greškom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fletcher nije zaslužio crveni karton. No nažalost mi ne možemo pomoći tom odličnom igraču, kaže trenera Manchestera nakon ulaska u finale LP-a
Vidi originalni članak

Trener Uniteda Alex Ferguson iskreno je nakon još jednoga velikog uspjeha priznao da je njegovu sastavu najviše pomogla pogreška suparničkog igrača na početku utakmice.
- Arsenalov se branič poskliznuo i Ji-Sung Park je tu prliku znao iskoristiti. Moram priznati da je to bila velika pomoć - izjavio je Sir Alex nakon što je njegov sastav pobijedio Arsenala 3-1 na Emiratesu u uzvratnom dvoboju, te se ukupnim rezultatom 4-1 plasirao u rimski finale Lige prvaka.
- Naša je predstava, pogotovo kad su u pitanju sampouzdanje, želja za igrom i igra na naš način, bila sjajna - dodao je.
Posebno je izrazio žaljenje zbog nesretnog isključenja Darrena Fletchera, koji je tako, poput Paula Scholesa 1999. godine, izgubilo priliku igrati u Unitedovu finalu Lige prvaka.
- Bio je to grozno nesretan slučaj. Mislim da je lopta odlazila od Fabregasa i da Fletcher nije zaslužio crveni karton. Nažalost, ne možemo se žaliti niti možemo pomoći jednome odličnom nogometašu, koji je bio ključan igrač u našoj igri tijekom svih naših velikih pobjeda posljednjih godina.
Protivnik u finalu? Alex misli da je Chelsea u maloj prednosti.
- Barcelona je očigledno fantastična momčad. Moram priznati, slinio sam gledajući njihovu pobjedu nad Realom u subotu. Ipak, imaju ozbiljnih problema sa stoperima za uzvratni dvoboj i Chelsea bi to mogao iskoristiti - misli Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tahuti 07.05.2009.

    vanzemaljac,naspram beniteza,,,,,,,,,haha.......

  • josko11 06.05.2009.

    Ferđi baci žvaku...

  • cedo 06.05.2009.

    ali prdonja stari osvaja trofeje za razliku od ovi mladji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare