To je to što me zanima!

Ferguson: Vjerojatno smo ovdje izgubili prvenstvo...

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson priznao je nakon remija protiv Blackburna (0-0) da su izgledi za obranu naslova sada jako mali...
Vidi originalni članak

Ovo je kiks, nema nikakve dvojbe, sada će nam biti stvarno teško osvojiti naslov. Siguran sam da su u Chelseaju oduševljeni ovim rezultatom, njih u utorak čeka Bolton. Ako pobijede, pobjeći će nam na četiri boda razlike, komentirao je nakon novog skromnog izdanja svoje momčadi Ferguson.
- Razočarani smo s obzirom na dominaciju koju smo imali u polju. Stvarali smo prilike, a Blackburn, koliko se sjećam, nije imao niti jednu. No, nije dovoljno samo stvarati šanse, treba ih i realizirati. Napad nije bio dovoljno dobar danas. Uvijek je teško igrati s Blackburnom u gostima, ali smo, svejedno, zakazali, trebali smo biti bolji.
Potužio se i na peh s ozljedama.
- Zadnjih 10 minuta smo igrali s igračem manje jer se ozlijedio Rio Ferdinand, a već smo napravili sve izmjene. Prvo nam se ozlijedio John O’Shea, a onda je i Ryan Giggs ozlijedio bedreni mišić. Nismo baš imali niti sreće – zaključio je Sir Alex.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sinkeeee 11.04.2010.

    ma mozete vi svasta pricati o njemu kad je on stvarno najbolji trener za kog sam cuo jeste da ima jako dobrih trenera ali on je na klupi manchestera vise od 20 godina u danasnje vreme retko se to vidja ...nemoze mu niko nista :) on je stvarao junajted tih 20 godina i nemoze svaku utakmicu pobediti !!

  • gandalf_1 11.04.2010.

    a je mi drago.puna mi te kapa više.

  • svmw 11.04.2010.

    navijac sam uniteda, al moj saf nemoj se vaditi na ozljede...imao si sredstva za okupit bolju ekipu proslog ljeta. sad snosi posljedice! nemogu ti berbatov i carrick donosit titule!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare