To je to što me zanima!

'Zdravko je bio s navijačima na jugu, a Čop bi morao ići na SP'

Koliko ja znam, Zdravko je bio s navijačima na južnoj tribini. To je informacija koja je došla do mene, kazao je Zoran Mamić te otkrio loše vijesti o Junioru Fernandesu...
Vidi originalni članak

Teško mi je pričati o utakmici nakon što je Fernandesu pukla fibula. Nemam puno riječi, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon 3-0 pobjede protiv Splita na Parku mladeži. 

Dinamo je pokvario 102. rođendan Splita. Ali "modrima" nije do slavlja. Peta teška ozljeda ove sezone, nakon Addyja, Husejinovića, Taravela i Pamića, zadesila je zagrebački klub.

- To je tako, ne možemo pobjeći od takvih stvari, puno je toga bilo, previše. Moramo gledati dalje, nadam se da ćemo uspjeti završiti sezonu s ovim igračima koje imamo - rekao je Zoran Mamić.

Na pitanje zašto Zdravko nije bio na utakmici, Zoran je odgovorio:

- Koliko ja znam, on je bio s navijačima na južnoj tribini. To je informacija koja je došla do mene - kazao je Zoran.

Čop je postigao već 21 gol.

- I dalje tvrdim da prvi strijelac HNL-a mora biti u avionu za Brazil. Moramo raditi na promociji hrvatskog nogometa i to je po meni jedino normalno - dodao je Mamić i komentirao debi 17-godišnjeg Ćorića.

- Danas smo u zapisniku imali 10 igrača iz naše škole. Ćorić je jedan od najvećih talenata u svojoj generaciji na svijetu i sigurno će i dalje participirati.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • mrki dingo 17.04.2014.

    Volim kad ovi hajdukovci kmeće,kme,kme.kme

  • DomagojPrskalo 17.04.2014.

    prestanite vise gurati svoje igrace u reprezentaciju...niti su zasluzili igrati za repku niti ste vi koji o tome odlucujete..hvala bogu niste jos zna se ko je izbornik i ko vodi repku NIKO KOVAC je veci gospodin od cijele vase skupstine bijedne privatne...NIKO nedaj se ovim idiotimaaa ti znas najboljee i nadam se da ako ipak cop ode u brazil da ce to biti tvojom a ne njihovom odlukom..

  • Crveni jastreb 17.04.2014.

    ja sam za sljedeče , igrač koji teze ozljedi protivničkog igrača na teren se vrača tek kad se ozljeđeni igrač potpuno oporavi i spreman je za takmičenje,ma tko on bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare