To je to što me zanima!

Fernando Llorente ostao je vjeran: Odbio sam Liverpool

Španjolski nogometni reprezentativac u redovima Athletic Bilbaa Fernando Llorente (25) tvrdi da je na stolu imao ponudu engleskog Liverpoola, ali i da ne želi otići...
Vidi originalni članak

Liverpool je stigao u Bilbao i razgovarao s klubom, ali jasno sam dao do znanja da ne želim da me se proda , rekao je Llorente za Radio Marcu.

- Razumijem da navijači Athletica ne vole kada drugi klubovi pokazuju interes za mene, ali to pokazuje da svoj posao obavljam dobro. U ovom trenutku moja budućnost je u Athleticu - dodao je španjolski napadač koji je ugovorno vezan za Athletic do 2013. godine, a koji je ove sezone zabio 12 golova u španjolskom prvenstvu.

Podsjećamo, Liverpool je u siječanjskom prijelaznom roku prodao Fernanda Torresa Chelseaju, a umjesto njega doveo Andyja Carrolla i Luisa Suareza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jascx 04.02.2011.

    Stvarno mi je žao Liverpoolovih navijača, ovo što im uprava kluba radi je katastrofa!!

  • as roma 04.02.2011.

    E ovo je vijernost klubu podsječa me na tottia tako se voli klub a ne svi lete za lovom i kad se istroše u drugim klubovima e onda da im se vratit u klub gdje je ponikao i zna se tražit poslije karijere direktorsku fotelju kao što se kod nas radi

  • torca1950 04.02.2011.

    i tako ja mislim sa suarez može biti dostojna zamjena u liverpoolu...mislim da je liverpoolu trebalo malo sviježe krvi i da će sada biti sve bolji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare